Falcon Eyes LED Lamp Set DV-60 incl. Accu

LED-verlichting voor het Filmen of voor Macro-fotografie

30.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode8004262
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

Falcon Eyes LED Lamp Set DV-60 incl. Accu
De DV-60 van Falcon Eyes is een krachtige LED lamp welke u kunt monteren op de hotshoe van uw camera. Zo heeft u tijdens het filmen in het donker genoeg licht voor een mooie opname. U zult versteld staan over het grote lichtbereik van de DV-60.
De 60 ingebouwde LEDs hebben een kleurtemperatuur van 6000K. Met een volle accu gaat de DV-60 meer dan 100 minuten mee. De meegeleverde adapter maakt het mogelijk om de DV-60 zowel op een hotshoe als 1/4” male schroefdraad te monteren.
Toepassing DV-60

Dankzij het flikkervrije licht van de DV-60 kunt u de LED lamp gebruiken bij vrijwel alle videoproducties. In situaties met weinig licht biedt de DV-60 uitkomst. Denk hierbij aan het vastleggen van bruiloften, interviews, 112-incidenten en soortgelijke opdrachten.
Aan de zijkant en bovenkant van de DV-60 bevindt zich een hotshoe-aansluiting om meerdere DV-60 lampen of andere accessoires aan de LED lamp te bevestigen.
Gelijktijdig laden en filmen

Tip! Bestel meteen een extra accu mee, welke u kunt vinden bij de optionele accessoires. Omdat de DV-60 met een losse lader geleverd wordt, kunt u de meegeleverde accu opladen terwijl u gelijktijdig de LED lamp gebruikt. Ideaal voor situaties waarin u de hele dag aan het filmen bent.


Kenmerken:

1x DV-60 LED lamp
1x NP-F550 accu
1x Lader
1x Hotshoe adapter
1x Verpakking

Prijs: