Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-48TDX II met Accu's

Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-48TDX II met Accu's
439.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode2304
Deze set bestaat uit de Falcon Eyes SO-48TDX II LED-lamp, die wordt geleverd inclusief twee NP-F accu's en acculader. Met behulp van deze set beschikt u over alle accessoires om de LED-lamp op iedere locatie te kunnen gebruiken.

De SO-48TDX II beschikt over een maximaal vermogen van 48 Watt en is 48 cm in diameter. Het licht wordt in één zachte waas uitgestraald, waardoor de individuele LED-lampjes niet zichtbaar zijn. Om het licht optimaal in te stellen kunt u gebruikmaken van een aantal handige functies. Zo kunt u de kleurtemperatuur aanpassen van 3000K (warm geel licht) tot 5600K (daglicht). Ook kunt u traploos meer of minder vermogen toevoegen. U kunt naast deze bekende functionaliteiten ook gebruikmaken van 9 thema-effecten, zoals zwaailichten, bliksem en kaarslicht. Dit biedt dus nog meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld video-opnames. Om de SO-48TDX II op afstand te bedienen hebt u de RC-5B afstandbediening nodig (zie optionele accessoires). Om meerdere TDX-lampen centraal te bedienen maakt u gebruik van DMX, of dus van de afstandsbediening.

U kunt de Sophiez-lamp gebruiken in uw studio gebruiken via netstroom, maar ook op locatie met behulp van de inbegrepen NP-F accu's. Optioneel kunt u ook een V-mount accu gebruiken. De lamp is voorzien van een universele spigotaansluiting, waardoor deze op ieder gangbaar lampstatief past. Aan de zijkanten is de lamp voorzien van scharnierpunten, waardoor u de lamp in vrijwel iedere hoek kunt verstellen.

Toepassing Falcon Eyes SO-48TDX II met Accu's


De SO-48TDX II is een geschikte accessoire bij foto- en video-opnames in uw studio, maar ook op locatie. U kunt de LED-lamp vanwege het zachte, comfortabele licht en de ronde vorm bijvoorbeeld goed gebruiken bij portretfotografie. Bovendien ziet u, in tegenstelling tot flitslicht, al van tevoren welk effect het licht op het onderwerp zal hebben. Daarnaast kunt u de thema-effecten juist gebruiken om situaties na te bootsen tijdens video-opnames. Het zachte, wijdverspreide licht (65 graden) zorgt daarbij voor een natuurlijke weergave van het onderwerp.


1x SO-48TDX II; 1x Stroomkabel; 1x Draagtas; 1x Antenne; 1x V-mount naar NP-F adapter; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Verpakking; 2x Accu NP-F960F; 1x Acculader SP-CHG