Godox SLB-60W

Deze videolamp biedt een hoge helderheid en is een krachtige lichtbron.

Godox SLB-60W
Godox SLB-60W
Godox SLB-60W
Godox SLB-60W
Godox SLB-60W
Godox SLB-60W
Godox SLB-60W
Godox SLB-60W
Godox SLB-60W
Godox SLB-60W
Godox SLB-60W
Godox SLB-60W
375.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD136142
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

De Godox SLB60W is een krachtige en stabiele portable LED videolamp met een hoge helderheid en een vaste kleurtemperatuur van 5600K. Deze continu-lichtbron werkt op een WB87 Powerpack met een capaciteit van 8700mAh en is een geweldig middel voor het opnemen van video's, journalistiek en reportages. De lamp beschikt over een energiezuinige 60 Watt LED en heeft een goede bescherming tegen oververhitting ingebouwd.

Vol vermogen en slimme opties
De helderheid van de lamp is in te stellen van tien procent tot vol vermogen. Op vol vermogen biedt de SLB60W op een meter afstand van het onderwerp een helderheid van wel 4100 Lux. Het aanpassen van de helderheid kan met de knoppen op de achterkant van de Godox SLB60W LED videolamp, maar ook met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Deze handige RC-A5 afstandsbediening heeft een bereik van wel twintig meter. Doordat je de optie hebt om de lamp in één van de zestien verschillende kanalen en zes groepen in te delen, is het mogelijk om meerdere lampen van dit type te groeperen en de intensiteit per groep aan te passen.

Voor vele doeleinden inzetbaar
Het display op de achterzijde laat duidelijk de meest actuele instellingen zien. Bovendien worden de laatst gebruikte instellingen automatisch opgeslagen door de SLB60W. De veelzijdigheid van de lamp wordt mede-mogelijk gemaakt door de Bowens-S bajonetvatting waardoor het mogelijk is om allerlei lichtvervormers op de lamp te bevestigen. Ook is er een parapluhouder aanwezig. Onder het tabblad "Accessoires" vind je niet alleen lichtvervormers, maar ook andere handige accessoires zoals lampstatieven en reflectieschermen.

Kenmerken:

Portable videolamp voor vele doeleinden inzetbaar
Werkt op Witstro WB87 Powerpack van 8700mAh
Bowens S-type bajonetvatting voor accessoires
Voorzien van energiezuinige 60 Watt LED
Stabiele kleurtemperatuur van 5600K
Draadloos instellingen aan kunnen passen
Goede bescherming tegen oververhitting
Afmeting van 24.6 x 12 x 12.6 centimeter
Weegt circa 2 kilogram


Meegeleverde Accessoires:


RC-A5 afstandsbediening
WB87 Powerpack (8700mAh)
G60-12L3 oplader
Beschermkap
Netsnoer
Reflector


Prijs: