Godox Led SL 200W

Deze videolamp biedt een hoge helderheid en is een krachtige lichtbron.

Godox Led SL 200W
Godox Led SL 200W
Godox Led SL 200W
Godox Led SL 200W
Godox Led SL 200W
Godox Led SL 200W
Godox Led SL 200W
Godox Led SL 200W
449.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD144851
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

De krachtige Godox LED SL200W is een heldere, stabiele lichtbron met een kleurtemperatuur van 5600K. Deze continu-lichtbron is ideaal voor het opnemen van video's, journalistiek en reportages. De lamp heeft een energiezuinige 200 Watt LED en een ingebouwde bescherming tegen oververhitting.

Vol vermogen en slimme opties
De helderheid van de lamp is in te stellen van 10% tot vol vermogen. Op vol vermogen biedt de SL200W, op een meter afstand van het onderwerp, een helderheid van wel 12000 Lux. Het aanpassen van de helderheid kan met de knoppen op de achterkant van de Godox SL200W LED videolamp, maar ook met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Deze handige RC-A5 afstandsbediening heeft een bereik van wel twintig meter. Doordat je de optie hebt om de lamp in één van de zestien verschillende kanalen en zes groepen in te delen, is het mogelijk om meerdere lampen van dit type te groeperen en de helderheid per groep aan te passen.

Voor vele doeleinden inzetbaar
Het display op de achterzijde geeft de instellingen duidelijk weer. Bovendien worden de laatst gebruikte instellingen automatisch opgeslagen. De veelzijdigheid van de SL200W wordt mede mogelijk gemaakt door de Bowens-S bajonetvatting. Hierdoor kun je allerlei lichtvervormers op de lamp te bevestigen. Ook is er een parapluhouder aanwezig. Onder het tabblad "Accessoires" vind je niet alleen lichtvervormers, maar ook andere handige accessoires zoals lampstatieven en reflectieschermen.


Kenmerken:

Voor vele doeleinden inzetbaar
Stabiele kleurtemperatuur van 5600K
Voorzien van energiezuinige 200 Watt LED
Bowens S-type bajonetvatting voor accessoires
Draadloos instellingen aan kunnen passen
Goede bescherming tegen oververhitting
Afmeting van 39 x 23 x 13 centimeter
Weegt 3.2 kilogram


Meegeleverde accessoires:

- Reflector
- Beschermkap
- Afstandsbediening
- NetsnoerPrijs: