Boya USB Studio Microfoon BY-PM700

Boya USB Studio Microfoon BY-PM700
119.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350315
De Boya USB Studio Microfoon BY-PM700 is een condensatormicrofoon, welke uitermate geschikt is voor opname van spraak, interviews, conference calls, zang, instrumenten, podcasts en meer. De BY-PM700 is uiterst functioneel en beschikt over de volgende vier opnamekarakteristieken:

• Stereo: geluiden van de zijkanten worden opgenomen; geluiden van de voor- en achterzijde worden gefilterd. Geschikt voor een stereopname van algemeen geluid.

• Cardioïde: geluiden van de voorzijde worden opgenomen; geluiden van andere kanten worden genegeerd. Geschikt voor registratie van bijvoorbeeld dialogen, podcasts en speeches.

• Omnidirectioneel: geluiden van alle zijden worden gelijkmatig opgenomen. Geschikt voor een levendige, natuurlijke registratie van bijvoorbeeld stemgeluiden en omgeving.

• Bi-directioneel: geluiden van de voor- en achterzijde worden opgenomen; geluiden van de zijkanten worden gefilterd. Geschikt voor registratie van een interview tussen twee mensen, of van instrumenten.

De studiomicrofoon is (via de meegeleverde USB-kabel) compatibel met Windows en MacOS. Middels software naar keuze, bijvoorbeeld Audacity of Audition, maakt u eenvoudig geluidsopnames en slaat u deze direct op. De computer zorgt eveneens voor de stroomvoorziening van de microfoon. Zodoende heeft u geen batterijen nodig.

 /></p><br /><h2>Toepassing BY-PM700</h2><br /><p>Om de microfoon te gebruiken draait u de schroeven van de houder los. Vervolgens zet u de microfoon in de gewenste stand, waarna u de schroeven weer vast draait. Middels de USB-kabel verbindt u de ingebouwde USB-aansluiting met de USB-poort van uw computer. Opgenomen geluid kunt u ook in real-time beluisteren. Hiervoor verbindt u uw koptelefoon via de 3.5 mm-uitgang met de microfoon. Deze uitgang bevindt zich aan de onderzijde. Op de frontzijde van de microfoon bevindt zich eveneens een volumeregelaar en mute-functie. Daarnaast kunt u BY-PM700 ook op een statief plaatsen, middels de 5/8&rdquo; female schroefdraad aan de onderzijde.</p>
1x BY-PM700 Studiomicrofoon;1x Verstelbare bureaustandaard;1x USB-kabel;1x Microfoonbescherming schuim;1x Handleiding;1x Garantiekaart;1x Verpakking