Boya Universele Compacte Shotgun Richtmicrofoon BY-MM1+

Boya Universele Compacte Shotgun Richtmicrofoon BY-MM1+
42.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350277
De Boya BY-MM1+ is een universele compacte Shotgun Richtmicrofoon, die speciaal is ontworpen om de geluidskwaliteit van video's te verbeteren, ten opzichte van de ingebouwde microfoons. De BY-MM1+ heeft een compact formaat en is gemaakt van aluminium. De BY-MM1+ werkt zonder batterij, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de batterijstatus (mits uw camera fantoomvoeding levert). Inbegrepen in de doos is een vernieuwde anti-shock mount, die effectief ongewenste trillingen en geluidsoverlast kan verminderen. Ook inbegrepen is een windscherm, om zowel binnen als buiten wind en ruis te minimaliseren. Er is een extra 3.5 mm poort aanwezig waarop u een koptelefoon kunt aansluiten, om zo live mee te luisteren met de opname.

Kenmerken  • Compact formaat
  • Compatible met smartphones, DSLR camera's, camcorders, PCs, etc.
  • Robuuste metalen constructie
  • Geen batterij nodig

Toepassing Boya BY-MM1+ Microfoon


Met de meegeleverde TRS-kabel en TRRS-uitgangskabel, kan de BY-MM1+ worden gebruikt op smartphones, camera's, camcorders, geluidsrecorders, pc's en andere audio / video-opnameapparaten.

BY-MM1 vs. BY-MM1+


De nieuwe + versie van de BY-MM1 heeft een hogere gevoeligheid en produceert minder ruis. Daarnaast wordt er nu een Rycote Lyre beugel meegeleverd, welke ongewenst geluid bij beweging tot een minimum beperkt.
1x Microfoon BY-MM1+;1x Windscherm; 1x Microfoonhouder; 1x 3,5 mm Smartphone-adapter (TRRS); 1x 3,5 mm Adapter (TRS); 1x Etui; 1x Garantiekaart; 1x Handleiding; 1x Verpakking