Boya Universele Compacte Shotgun Richtmicrofoon BY-MM1

Boya Universele Compacte Shotgun Richtmicrofoon BY-MM1
34.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350282
De Boya BY-MM1 is een universele compacte Shotgun Richtmicrofoon, die speciaal is ontworpen om de geluidskwaliteit van video's te verbeteren, ten opzichte van de ingebouwde microfoons. De BY-MM1 heeft een compact formaat en is gemaakt van aluminium. De BY-MM1 werkt zonder batterij, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de batterijstatus (mits uw camera fantoomvoeding levert). Inbegrepen in de doos is een anti-shock mount, die effectief ongewenste trillingen en geluidsoverlast kan verminderen. Ook inbegrepen is een robuuste windkap, die speciaal kan worden gebruikt om wind en buitengeluiden te minimaliseren bij een outdoor opname.

Kenmerken  • Compact formaat
  • Compatible met smartphones, DSLR camera's, camcorders, PCs, etc.
  • Robuuste metalen constructie
  • Geen batterij nodig
  • Windkap inbegrepen

Toepassing Boya BY-MM1 Microfoon


Met de meegeleverde TRS-kabel en TRRS-uitgangskabel, kan de BY-MM1 worden gebruikt op smartphones, camera's, camcorders, geluidsrecorders, pc's en andere audio / video-opnameapparaten.

BY-MM1 vs. BY-MM1+


De nieuwe + versie van de BY-MM1 heeft een hogere gevoeligheid en produceert minder ruis. Daarnaast wordt er een Rycote Lyre beugel meegeleverd, welke ongewenst geluid bij beweging tot een minimum beperkt. De + versie wordt geleverd met een plopkap én windscherm.
1 x Microfoon; 1 x Dead kitten windkap; 1 x Microfoonhouder; 1 x 3,5 mm Smartphone adapter (TRRS); 1 x 3,5 mm Adapter (TRS); 1 x Etui; Garantiekaart; Handleiding; Kleurenverpakking