Boya Shotgun Richtmicrofoon BY-PVM3000S Small

Boya Shotgun Richtmicrofoon BY-PVM3000S Small
185.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350257
De BY-PVM3000S van Boya is een professionele high-end richtmicrofoon met een supercardioïde richtkarakteristiek. De ingebouwde preampmodule zorgt ervoor dat het geluid versterkt wordt. Van de BY-PVM3000 zijn twee versies leverbaar: S en M. U bekijkt momenteel de S-versie, met een lengte van 28 cm. De S-versie neemt geluid op in een hoek van 70 graden. Vergeleken met de M-versie neemt de BY-PVM3000S geluid op in een grotere hoek. Dit resulteert in een hoog volume en relatief meer omgevingsgeluid. De BY-PVM3000S is geschikt voor de kortere afstanden. Met de knop op de BY-PVM3000S schakelt u de microfoon in en kunt u desgewenst een low-cut-filter inschakelen. Hiermee blokkeert u ongewenste bromtonen, bijvoorbeeld van de airconditioning of het verkeer.

Toepassing BY-PVM3000S


De BY-PVM3000S is ideaal wanneer u geluid van dichtbij zuiver wilt vastleggen en waarbij achtergrondgeluid weggefilterd moet worden. De ingebouwde xlr-male-aansluiting maakt het mogelijk om een xlr-kabel aan te sluiten en de microfoon te verbinden met uw camera. We hebben ook een speciale kabel voor koppeling met uw iPhone (zie optionele accessoires). De meegeleverde plopkap en het windfilter zorgen ervoor dat u binnen en buiten geen last heeft van (wind)ruis. De BY-PVM3000S wordt gemonteerd in een houder met elastieken. Dit zorgt ervoor dat bewegingen of tikjes aan de camera geen invloed hebben op het geluid. Indien uw camera geen fantoomvoeding levert, kunt u de BY-PVM3000S ook van stroom voorzien door een aa-batterij te plaatsen.
1x BY-PVM3000S microfoon; 1x Anti-shockhouder; 1x Plopkap; 1x Windscherm; 1x Opbergetui; 1x Reserveset elastiekjes; 1x Garantiecertificaat; 1x Handleiding; 1x Verpakking