Boya Professionele Condensator Shotgun Richtmicrofoon BY-BM6

Boya Professionele Condensator Shotgun Richtmicrofoon BY-BM6
89.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350262
De Boya Professionele Condensator Shotgun Richtmicrofoon BY-BM6060 is een supercardioïde condensatormicrofoon, welke uitermate geschikt is voor algemene geluidsregistratie van films, tv programma's, documentaires en meer. De BY-BM6060 is uitgevoerd met een 3 pin xlr aansluiting. Hierdoor is hij geschikt voor professionele camera's, camcorders en meer. Voor een hoge betrouwbaarheid is deze richtmicrofoon gemaakt van ABS-materiaal en beschikt over een schokdemper. Hierdoor worden onnodige trillingen, en dus achtergrondgeluiden, geëlimineerd.

Deze richtmicrofoon beschikt over een low-cut filter, waarmee geluiden met een lagere frequentie worden weggefilterd. Naast het windscherm wordt tevens een deadcat plopkap meegeleverd, waarmee achtergrondgeluiden zoals windgeruis worden geminimaliseerd. Hierdoor is deze richtmicrofoon in verschillende situaties te gebruiken.

Toepassing BY-BM6060


De BY-BM6060 is ideaal wanneer u geluid van een afstand van enkele meters zuiver wilt vastleggen en waarbij achtergrondgeluid weggefilterd moet worden. De ingebouwde xlr aansluiting maakt het mogelijk om een xlr-kabel aan te sluiten en de microfoon te verbinden met uw camera. We hebben ook een speciale kabel voor koppeling met uw iPhone (zie optionele accessoires). De meegeleverde plopkap en het windfilter zorgen ervoor dat u binnen en buiten geen last heeft van (wind)ruis. Indien uw camera geen fantoomvoeding levert, kunt u de BY-BM6060 ook van stroom voorzien door een aa-batterij te plaatsen.

Garantie BY-BM6060


De BY-BM6 wordt enkel via dit verkoopkanaal geleverd met drie jaar garantie (na registratie via de speciale garantiekaart in de verpakking).
1x BY-BM6060 Condensator Shotgun Richtmicrofoon; 1x Foam windkap; 1x Dead cat windkap; 1x shock mount adapter; 1x Etui; 1x garantiekaart; 1x Full color verpakking