Boya Lavalier Microfoon BY-M8OD Omni-Directioneel

Boya Lavalier Microfoon BY-M8OD Omni-Directioneel
69.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350311
De BY-M8OD van Boya is een lavaliermicrofoon, welke met een optionele XLR-kabel op opname-apparatuur en geluidsinstallaties aangesloten kan worden. Handig voor interviews, waarbij u over een betrouwbare, bekabelde oplossing wilt beschikken. Het unieke aan de BY-M8OD is de XLR-connector. Zo kunt u met een kabel die u normaal gesproken voor, bijvoorbeeld, een handheldmicrofoon gebruikt, nu ook de BY-M8OD lavaliermicrofoon aansluiten. De set wordt geleverd in een handig opbergtasje. Ook een bevestigingsklem en plopkapje worden meegeleverd. De BY-M8OD vereist 48v fantoomvoeding en kan daarom niet met alle camera's en opname-apparatuur gebruikt worden. Bij de optionele accessoires vindt u de SR-VRM1 opnamerecorder van Saramonic, welke de juiste fantoomvoeding levert.

Hoge kwaliteit BY-M8OD


De BY-M8OD is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een zeer hoge geluidkwaliteit. De behuizing is gemaakt van messing, wat bijdraagt aan een lange levensduur. De microfooncapsule garandeert een levensecht, natuurlijk stemgeluid.

Toepassing BY-M8OD


U kunt de BY-M8OD gebruiken bij interviews, presentaties en andere gebeurtenissen waar stemgeluid geregistreerd moet worden. Een handheldmicrofoon kan storend zijn en vereist altijd een hand van de interviewer. De BY-M8OD klemt u vast op de kleding van de geïnterviewde, waarna u uw handen vrij heeft om de camera te bedienen.
1X Boya Cardioide Lavalier Microfoon; 1X Windfilter; 1x Microfoonklem; 1x Opbergtas