Boya Lavalier Microfoon BY-M1 Pro

Boya Lavalier Microfoon BY-M1 Pro
31.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350279
De BY-M1 Pro van Boya is een professionele lavaliermicrofoon, welke geschikt is voor smartphones en (dslr) camera’s. Dankzij de kabellengte van 6 meter heeft u voldoende bewegingsvrijheid. Het bijzondere is dat de BY-M1 Pro zowel geschikt is voor smartphones als voor camera’s. Middels een speciale knop kunt u wisselen tussen deze twee modi. Wanneer u de BY-M1 Pro met een camera gebruikt, doet de LR44 batterij zijn werk; deze geeft de microfoon zijn voeding. Er wordt een 3.5mm naar 6.3mm adapter meegeleverd, om de BY-M1 Pro ook op professionelere camera’s aan te sluiten.

Het verschil met de BY-M1


De Pro-versie heeft een 3,5 mm uitgang, zodat u live het geluid kunt beluisteren met oordopjes. Daarnaast zit er een speciale knop op waarmee u een demping van -10 db kunt inschakelen. Dit komt van pas wanneer het geluid zeer luid is. De kabellengte is ook verlengd; 6 meter ten opzichte van vier meter.

Toepassing BY-M1 Pro


Met de BY-M1 Pro kunt u iemand interviewen en het geluid opnemen. Dankzij de universele inzetbaarheid en voordelige prijs, biedt de BY-M1 Pro een uitkomst voor de beginnende en gevorderde filmmaker. Voor de microfoon wordt een dasspeld en windscherm meegeleverd. Ook ontvangt u een handig opbergtasje.
1x BY-M1 Pro lavaliermicrofoon; 1x Dasspeld; 1x Plopkapje; 1x 3.5mm naar 6.3mm adapter; 1x LR44 batterij; 1x Tasje; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Garantiecertificaat; 1x Verpakking