Boya Interview Kit BY-DM20 voor iOS en Android

Boya Interview Kit BY-DM20 voor iOS en Android
125.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350302
De BY-DM20 van Boya is een duo-lavaliermicrofoon, welke geschikt is voor iOS, Android (usb-c), pc’s en laptops. U verbindt de BY-DM20 met uw apparaat middels de meegeleverde Lightningkabel, usb-c kabel of usb-a kabel. De twee meegeleverde lavaliermicrofoons kunnen middels de 3.5 mm kabel worden aangesloten op de BY-DM20.

Bijzondere eigenschappen BY-DM20


Voor beiden kanalen kunt u middels de draaiknop zelf het volume regelen. Er is een knop waarmee u kunt schakelen tussen stereo of mono, afhankelijk van het gebruik van één of twee microfoons. Tijdens het opnemen luistert u live mee door een koptelefoon of oordopjes aan te sluiten op de speciale 3.5 mm output. Het is ook mogelijk om een opname achteraf opnieuw te beluisteren. Hiervoor speelt u de opname af op uw apparaat en schuift u de speciale knop op de BY-DM20 van ‘REC’ naar ‘PLAY’.

Toepassing BY-DM20


Wanneer u een gesprek tussen twee mensen wilt opnemen en hierbij goede controle wilt hebben over het geluid, is de BY-DM20 een voordelige optie. Er wordt niet gewerkt met een draadloze verbinding, dus u moet wel vlakbij de mensen staan. Beide microfoonkabels zijn 1,90 meter lang. Het volume van beide microfoons is individueel aanpasbaar. U klemt de BY-DM20 eenvoudig op kleding met de ingebouwde klem. De BY-DM20 werkt op basis van de voeding van uw apparaat (fantoomvoeding), er zijn geen batterijen vereist.
1x BY-DM20 controller; 2x Dasspeldmicrofoon met 1,90 m kabel; 2x Dasspeldklem; 2x Windscherm; 1x Lightning naar usb-c kabel; 1x Usb-c naar usb-c kabel; 1x Usb-a naar usb-c kabel; 1x Hardcase etui; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Garantiecertificaat; 1x Verpakking