Boya Duo Lavalier Microfoon BY-M1DM voor Smartphone, DSLR, C

Boya Duo Lavalier Microfoon BY-M1DM voor Smartphone, DSLR, C
34.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350307
De BY-M1DM van Boya is een dubbele lavaliermicrofoon, welke geschikt is voor smartphones en (DSLR) camera’s. Dankzij de kabellengte van vier meter heeft u voldoende bewegingsvrijheid. Het bijzondere is dat de BY-M1DM zowel geschikt is voor smartphones als voor camera’s. Middels een speciale knop kunt u wisselen tussen deze twee modi. Wanneer u de BY-M1DM met een camera gebruikt, doet de LR44 batterij zijn werk; deze geeft de microfoons hun voeding. Er wordt een 3.5mm naar 6.3mm adapter meegeleverd, om de BY-M1DM ook op professionelere camera’s aan te sluiten.

Toepassing BY-M1DM


Met de BY-M1DM kunt u twee personen tegelijk interviewen en het geluid opnemen. Het geluid van beide microfoons wordt samen op beide sporen opgenomen (stereo). Dankzij de universele inzetbaarheid (camera’s, computers en smartphones) en voordelige prijs, biedt de BY-M1DM een uitkomst voor de beginnende en gevorderde filmmaker. Voor beide microfoons wordt een dasspeld en windscherm meegeleverd. Ook ontvangt u een handig opbergtasje.

Technische specificaties BY-HLM1


- Duo lavalier microfoon

- Frequentie bereik: 65Hz ~ 18KHz

- Uitgangsimpedantie: 1000 Ohm

- Gevoeligheid: -30dB +/- 3dB/0dB=1V/Pa, 1kHz

- Signaal/ruisverhouding: 74dB of meer

- Gewicht: 68 gram
1x Duo lavalier microfoon; 1x 3.5mm naar 6.3mm adapter; 1x LR44 batterij; 1x Tasje; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Verpakking