Boya Draadloze Handheld Microfoon BY-HM100 met Zender en Ont

Boya Draadloze Handheld Microfoon BY-HM100 met Zender en Ont
299.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode8004471
De Boya Draadloze Handheld Microfoon BY-HM100 met Zender en Ontvanger bestaat uit een handheld microfoon met losse draadloze zender en ontvanger. De microfoon en zender zijn verbonden middels een XLR-aansluiting, wat inhoudt dat u later ook andere microfoons en audiobronnen met de zender kunt verbinden. De set wordt compleet geleverd met opbergtasjes en audiokabels. Zo kunt u de set middels een 3.5 mm kabel aansluiten op uw DSLR-camera. Ook is er een XLR-kabel meegeleverd voor verbinding met professionele camera’s of een mengpaneel. Bij de optionele accessoires vindt u een TRS naar TRRS adapter voor koppeling met een smartphone.

Toepassing Boya BY-HM100 met Zender en Ontvanger


Wanneer u het geluid bij een interview of presentatie in hoge kwaliteit wilt registeren, is deze microfoonset een goede keuze. Onder goede omstandigheden hebben de zender en ontvanger een draadloze verbinding van enkele tientallen meters, waardoor u veel bewegingsvrijheid ervaart. De set is universeel te verbinden met vrijwel elke camera. Daarnaast is de XLR-poort van de zender ideaal om de set in de toekomst verder uit te breiden.
1x BY-HM100 microfoon; 1x BY-WXLR8 zender; 1x WM6R Ontvanger; 1x Opbergtas microfoon; 1x Opbergtas zender; 1x Coldshoe adapter voor ontvanger; 1x 3.5 mm kabel; 1x XLR male kabel; 1x Gebruiksaanwijzing