Boya Digitale Handheld Microfoon BY-HM2 voor iOS, Android, W

Boya Digitale Handheld Microfoon BY-HM2 voor iOS, Android, W
125.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350350
De BY-HM2 van Boya is een handheldmicrofoon voor smartphones en computers. Neem geluid op in hoge kwaliteit, zowel bij losse audio-opnames als video’s. Er worden drie kabels meegeleverd:

- usb-c naar Lightning: verbind de microfoon met uw iPhone of iPad

- usb-c naar usb-c: verbind de microfoon met uw moderne Android-smartphone of moderne pc/mac

- usb-c naar usb-a: verbind de microfoon met uw traditionele pc/mac

U plaatst de microfoon eenvoudig in de microfoonhouder. Aan de onderkant zit een schroefdraad, om de microfoonhouder op het meegeleverde tafelstatief te bevestigen. Er worden ook adapters meegeleverd, zodat u de microfoon op elk statief met 1/4”, 3/8” en 5/8” male schroefdraad kunt bevestigen.

Tijdens de opname kunt u live meeluisteren door oordopjes of een koptelefoon op de 3.5 mm poort aan te sluiten. Het volume van de oordopjes en de gain zijn via twee draaiknoppen in te stellen. Batterijen zijn niet nodig; de BY-HM2 krijgt zijn stroom middels het apparaat waar de microfoon op is aangesloten. U schakelt de BY-HM2 in met de on/off knop, waarna een controlelampje gaat branden. De meegeleverde kabelbeschermer zorgt ervoor dat er geen kabelbreuk optreedt bij de aangesloten kabels. Onderweg neemt u de BY-HM2 eenvoudig mee in de meegeleverde opbergetui.

Toepassing BY-HM2


Wanneer u gesprekken, interviews of voice-overs in hoogwaardige kwaliteit wilt vastleggen met uw smartphone of computer, is de BY-HM2 een ideale uitkomst. Stemgeluid wordt kraakhelder en met zeer weinig achtergrondruis opgenomen. Dus of u nu een presentatie filmt en het geluid direct onder de video wilt vastleggen of u een voice-over opneemt met uw laptop, de BY-HM2 is universeel inzetbaar.
1x BY-HM2 microfoon; 1x Microfoonhouder; 1x Tafelstatief; 1x Kabelbeschermer; 1x 1/4" adapter; 1x 3/8" adapter; 1x usb-c naar usb-a kabel; 1x usb-c naar Lightning kabel; 1x usb-c naar usb-c kabel; 1x Opbergetui; 1x Garantiecertificaat; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Verpakking