Boya Cardioide Lavalier Microfoon BY-M8C

Boya Cardioide Lavalier Microfoon BY-M8C
69.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350284
De BY-M8C van Boya is een lavalier microfoon, welke met een optionele XLR kabel op vrijwel elke camera aangesloten kan worden. Handig voor interviews, waarbij u over een betrouwbare, bekabelde oplossing wilt beschikken. Het unieke aan de BY-M8C is de XLR connector. Zo kunt u met een kabel die u normaal gesproken voor, bijvoorbeeld, een handheld microfoon gebruikt, nu ook de BY-M8C lavaliermicrofoon aansluiten. De set wordt geleverd in een handig opbergtasje. Ook een bevestigingsklem en windfilter worden meegeleverd.

Hoge kwaliteit BY-M8C


De BY-M8C is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een zeer hoge geluidkwaliteit. De behuizing is gemaakt van messing, wat bijdraagt aan een lange levensduur. De microfooncapsule garandeert een levensecht, natuurlijk stemgeluid.

Toepassing BY-M8C


U kunt de BY-M8C gebruiken bij interviews, presentaties en andere gebeurtenissen waar stemgeluid geregistreerd moet worden. Een handheld microfoon kan storend zijn en vereist altijd een hand van de interviewer. De BY-M8C klemt u vast op de kleding van de geïnterviewde, waarna u uw handen vrij heeft om de camera te bedienen.
1X Boya Cardioide Lavalier Microfoon; 1X Windfilter; 1x Microfoonklem; 1x Opbergtas