Boya Cardioide Condensator Microfoon BY-M800

Boya Cardioide Condensator Microfoon BY-M800
115.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350313
De Boya BY-M800 is een cardioïde condensatormicrofoon, welke onmisbaar is voor geluidsregistratie in uw studio. Wilt u opnames maken van bijvoorbeeld vocals, instrumenten, podcasts, voice-overs, of gewoon een opname in uw thuisstudio? Dan is de Boya BY-M800 zeer geschikt!

De microfoon beschikt over een cardioïde richtkarakteristiek, wat betekent dat geluiden van de voorzijde worden opgenomen. Tevens heeft de BY-M800 een pop-filter, waarmee u harde spraakklanken (zoals 'S' en 'P') en andere bijgeluiden kunt filteren. Daarnaast beschermt deze filter uw microfoon tijdens vocale opnames tegen bijvoorbeeld speeksel. De anti-schokmontering voorkomt dat geluiden die door trilling ontstaan worden meegenomen in de audio-opname. Ook heeft de microfoon een low-cut filter, waarmee u geluiden met een lage frequentie (bijvoorbeeld ruis en achtergrondgeluiden) kunt wegfilteren. Om harde geluiden uw opname niet te laten verstoren beschikt de BY-M800 tenslotte ook over een pad-switch. Voor een uiterst betrouwbare geluidsopname kunt u de microfoon in de houder 360 graden draaien.

De BY-M800 beschikt over een kantelbare bracket met 3/8" en 5/8" female schroefdraadaansluiting. Hiermee kunt u de condensatormicrofoon op een statief plaatsen (ook op statieven met 1/4" schroefdraadaansluiting middels optionele verloopnippel). De condensatormicrofoon functioneert op basis van fantoomvoeding: 24V of 48V. De inbegrepen XLR-kabel verzorgt die stroomvoorziening. Voor een hoge betrouwbaarheid is de behuizing gemaakt van metaal.

 /></p><br /><h2>Toepassing Boya Cardioide Condensator Microfoon BY-M800</h2><br /><p>Om de condensatormicrofoon te gebruiken plaatst u het apparaat op een statief. Vervolgens verbindt u middels de XLR-kabel uw audioapparaat of ander elektronisch device aan de BY-M800. De microfoon heeft nu direct stroom, waardoor u het apparaat niet apart in- of uit hoeft te schakelen. Middels de schuifknop aan de linkerkant van de body schakelt u de low-cut filter in en uit; met de knop aan de rechterzijde bedient u de pad-switch. Wanneer u een vrije keuze wilt hebben qua richtkarakteristiek, is de BY-BM1000 beschikbaar (zie optionele accessoires). Met die microfoon hebt u de keuze cardio&iuml;de, omni-directionele of bi-directionele richtkarakteristieken.</p><br /><p><iframe src=
1x Boya Cardioode Condensator Microfoon BY-M800;1x Pop-scherm;1x Schokdemper met houder;1x Kantelbare bracket (met 3/8" en 5/8" female schroefdraad);1x XLR-kabel (3 meter);1x Handleiding;1x Kleurenverpakking met opvulfoam