Boya 2.4 GHz Lavalier Microfoon Draadloos BY-WM4 Pro-K5 voor

Boya 2.4 GHz Lavalier Microfoon Draadloos BY-WM4 Pro-K5 voor
169.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350353
De WM4 Pro-K5 van Boya is een voordelige zenderset om geluid tijdens presentaties, interviews en gesprekken op te nemen met uw Android-smartphone. De zender en ontvanger van de WM4 Pro zijn zeer compact en maken onderling verbinding op de 2.4 GHz frequentie. U sluit de ontvanger eenvoudig aan op uw Android-smartphone middels de usb-c-poort. U heeft hier geen kabel voor nodig, omdat de ontvanger van de BY-WM4 Pro-K5 rechtstreeks op uw smartphone wordt aangesloten. De ontvanger werkt ook samen met de meeste andere apparaten met een usb-c-poort, zoals een tablet en laptop.

Verschillen met de WM4


De WM4 Pro is de opvolger van de WM4 en is voorzien van een hogere signaal-ruisverhouding, waardoor u minder achtergrondruis hoort. Daarnaast is de WM4 Pro compacter dan de WM4.

Toepassing WM4 Pro


Wanneer u op zoek bent naar een basis-zenderset voor het makkelijk opnemen van een stem met uw Android-smartphone, dan is de WM4 Pro-K5 een goede keuze. Optioneel kunt u het volume instellen met de + en – knop. Verder hoeft u niets in te stellen en kunt u direct aan de slag. Het meegeleverde windscherm zorgt voor minder windruis. Met de clip maakt u de microfooncapsule vast op kleding. Het bereik tussen de zender en ontvanger is maximaal 60 meter.
1x WM4 Pro zender; 1x WM4 Pro USB-C ontvanger; 1x Microfoon met kabel; 1x Windscherm; 1x Dasspeldclip; 1x Hardcase etui; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Garantiecertificaat