Boya 2.4 GHz Duo Lavalier Microfoon Draadloos BY-WM4 Pro-K3

Boya 2.4 GHz Duo Lavalier Microfoon Draadloos BY-WM4 Pro-K3
169.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350358
De WM4 Pro-K3 van Boya is een voordelige zenderset om geluid tijdens presentaties, interviews en gesprekken op te nemen met uw iPhone. De zender en ontvanger van de WM4 Pro zijn zeer compact en maken onderling verbinding op de 2.4 GHz frequentie. U sluit de ontvanger eenvoudig aan op uw iPhone of iPad middels de (MFi) Lightning-poort. U heeft hier geen kabel voor nodig, omdat de ontvanger van de BY-WM4 Pro-K3 rechtstreeks op uw iPhone/iPad wordt aangesloten.

Verschillen met de WM4


De WM4 Pro is de opvolger van de WM4 en is voorzien van een hogere signaal-ruisverhouding, waardoor u minder achtergrondruis hoort. Daarnaast is de WM4 Pro compacter dan de WM4.

Toepassing WM4 Pro


Wanneer u op zoek bent naar een basis-zenderset voor het makkelijk opnemen van een stem met uw iPhone of iPad, dan is de WM4 Pro-K3 een goede keuze. Optioneel kunt u het volume instellen met de + en – knop. Verder hoeft u niets in te stellen en kunt u direct aan de slag. Het meegeleverde windscherm zorgt voor minder windruis. Met de clip maakt u de microfooncapsule vast op kleding. Het bereik tussen de zender en ontvanger is maximaal 60 meter.
1x WM4 Pro zender; 1x WM4 Pro Lightning ontvanger; 1x Microfoon met kabel; 1x Windscherm; 1x Dasspeldclip; 1x Hardcase etui; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Garantiecertificaat