Fujifilm KF 8x42H

KF 8x42H is een dakkant verrekijker van Fujifilm met een compacte aluminium behuizing.

Fujifilm KF 8x42H
Fujifilm KF 8x42H
Fujifilm KF 8x42H
Fujifilm KF 8x42H
228.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD167551
Klik op de foto voor meer details.
Verzenden 2-4 werkdagen
Produktbeschrijving:

De Fujinon KF 8x42H is een dakkant verrekijker met een compacte aluminium behuizing. De kijker heeft een uitstekende draagbaarheid en is makkelijk mee te nemen op reis. De KF-serie van Fujifilm is voorzien van gifstofvrij Ecoglas en staat garant voor hoge kwaliteit optiek.

Waterbestendig
De KF 8x42H is goed bestand tegen veelvuldig buitengebruik. De behuizing is voorzien van een hoge kwaliteit schokbestendige laag met een goede antislip grip. De lenzen zijn gasgevuld en afgesloten met waterdichte O-ringen, zodat je in alle weersomstandigheden beschermd bent tegen vochtontwikkeling en verneveling op het optiek.

Helder zicht
De Fujinon KF 8x42H heeft een gezichtsveldhoek van 7.5° en een diep gezichtsveld van 131.2 meter op een kilometer. Door de relatief kleine vergroting is het beeld erg helder, zodat het onderwerp makkelijk te spotten is. De helderheid wordt nog eens versterkt door de multi-coating op het lensoppervlak die lichtverlies minimaliseert.

Comfortabel kijken
De verrekijker heeft een oogafstand van 18mm die je makkelijk aanpast met de twist-up oogschelpen. De grote scherpstelknop en dioptrie-instelling zijn gebruiksvriendelijk geplaatst.Kenmerken:

Lichtgewicht en compact
Aluminium behuizing
Gebouwd met gifstofvrij Ecoglas optiek
Ruim gezichtsveld van 131.2m op een kilometer
Voorzien van multi-coating
Gasgevuld
Geschikt voor vogels spotten, jagen, concerten, sport-evenementen en meer