Fujifilm KF 8x32W

KF 8x32W is een dakkant verrekijker van Fujifilm met een compacte aluminium behuizing.

Fujifilm KF 8x32W
Fujifilm KF 8x32W
Fujifilm KF 8x32W
Fujifilm KF 8x32W
Fujifilm KF 8x32W
270.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD155631
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

De Fujinon KF 8x32W is een dakkant verrekijker van Fujifilm met een compacte aluminium behuizing. De kijker heeft een uitstekende draagbaarheid en is makkelijk mee te nemen op reis. De 8x32W is voorzien van BaK7 dakprisma's met een hoge brekingsindex en antireflectie multicoating.

Waterbestendig
De KF 8x32W is goed bestand tegen veelvuldig buitengebruik. De behuizing is voorzien van een hoge kwaliteit schokbestendige laag met een goede antislip grip. De lenzen zijn gasgevuld en afgesloten met waterdichte O-ringen, zodat je in alle weersomstandigheden beschermd bent tegen vochtontwikkeling en verneveling op het optiek.

Helder zicht
De Fujinon KF 8x32W heeft een gezichtsveldhoek van 7.5° en een diep gezichtsveld van 131.1 meter op een kilometer. Door de relatief kleine vergroting is het beeld erg helder, zodat het onderwerp makkelijk te spotten is. De helderheid wordt nog eens versterkt door de multi-coating op het lensoppervlak die lichtverlies minimaliseert.

Comfortabel kijken
De verrekijker heeft een oogafstand van 14.5mm die je makkelijk aanpast met de twist-up oogschelpen. De grote scherpstelknop en dioptrie-instelling zijn gebruiksvriendelijk geplaatst.Kenmerken:

Lichtgewicht en compact
Aluminium behuizing
Gebouwd met BaK7 dakprisma's
Ruim gezichtsveld van 131.1m op een kilometer
Voorzien van multicoating
Gasgevuld
Geschikt voor vogels spotten, jagen, concerten, sport-evenementen en meer

Prijs: