Fujifilm KF 10x25M

KF 10x25M is een porro verrekijker van Fujifilm met een compacte en robuuste aluminium behuizing.

Fujifilm KF 10x25M
Fujifilm KF 10x25M
Fujifilm KF 10x25M
Fujifilm KF 10x25M
Fujifilm KF 10x25M
117.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD155611
Klik op de foto voor meer details.
Verzenden 2-4 werkdagen
Produktbeschrijving:

De Fujinon KF 10x25M is een porro verrekijker van Fujifilm met een compacte en robuuste aluminium behuizing. De kijker heeft een uitstekende draagbaarheid en is makkelijk mee te nemen op reis. De 10x25M is voorzien van BaK4 Porro prisma's met een hoge brekingsindex en antireflectie multicoating.

Waterbestendig
De KF 10x25M is goed bestand tegen veelvuldig buitengebruik. De behuizing is voorzien van een schok- en waterbestendige laag en de verrekijker heeft een uitstekende antislip grip. De lenzen zijn gasgevuld en afgesloten met O-ringen, zodat je in alle weersomstandigheden beschermd bent tegen vochtontwikkeling en verneveling op het optiek.

Helder zicht
De Fujinon KF 10x25M heeft een gezichtsveldhoek van 5.6° en een gezichtsveld van 98 meter op een kilometer. Door de relatief kleine vergroting is het beeld erg helder, zodat het onderwerp makkelijk te spotten is. De helderheid wordt nog eens versterkt door de antireflectie multi-coating op het lensoppervlak die het lichtverlies minimaliseert.

Comfortabel kijken
Of je nu een bril draagt of niet, de KF 10x25M biedt met een oogafstand van 15mm aan iedereen een hoog kijkcomfort. De oogafstand pas je makkelijk aan met de twist-up oogschelpen. De grote scherpstelknop en dioptrie-instelling zijn gebruiksvriendelijk geplaatst.Kenmerken:

Lichtgewicht en compact
Aluminium behuizing
Gebouwd met Bak4 Porro prisma's
Diep gezichtsveld van 98m op een kilometer
Voorzien van antireflectie multi-coating
Geschikt voor brildragers
Geschikt voor vogels spotten, jagen, concerten, sport-evenementen en meer

Prijs: