Fujifilm KF 10x24H

KF 10x24H is een dakkant verrekijker van Fujifilm met een compacte aluminium behuizing.

Fujifilm KF 10x24H
Fujifilm KF 10x24H
Fujifilm KF 10x24H
Fujifilm KF 10x24H
151.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD155591
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

De Fujinon KF 10x24H is een dakkant verrekijker van Fujifilm met een lichtgewicht en compacte aluminium behuizing. De kijker heeft een uitstekende draagbaarheid en is makkelijk mee te nemen op reis. De KF-serie is voorzien van gifstofvrij Ecoglas en staat garant voor hoge kwaliteit optiek.

Waterbestendig
De KF 10x24H is goed bestand tegen veelvuldig buitengebruik. De behuizing is voorzien van een hoge kwaliteit schokbestendige laag. De lenzen zijn gasgevuld en afgesloten met waterdichte O-ringen, zodat je in alle weersomstandigheden beschermd bent tegen vochtontwikkeling en verneveling op het optiek.

Helder zicht
De Fujinon KF 10x24H heeft een gezichtsveldhoek van 5.4° en een gezichtsveld van 94 meter op een kilometer. De helderheid wordt nog eens versterkt door de multi-coating op het lensoppervlak die lichtverlies minimaliseert. De verrekijker heeft een oogafstand van 14mm die je makkelijk aanpast met de twist-up oogschelpen. De grote scherpstelknop en dioptrie-instelling zijn gebruiksvriendelijk geplaatst.Kenmerken:

Lichtgewicht en compact
Aluminium behuizing
Gebouwd met gifstofvrij Ecoglas optiek
Ruim gezichtsveld van 94m op een kilometer
Voorzien van multi-coating
Gasgevuld
Geschikt voor vogels spotten, jagen, concerten, sport-evenementen en meer
Prijs: