Caruba EgoPod

Caruba EgoPod
Caruba EgoPod
Caruba EgoPod
18.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD42032
Klik op de foto voor meer details.
Produkteigenschappen:

De Caruba EgoPod is de ultieme monopod voor het maken van zelfportretten én om lastige standpunten te bereiken. Hij is handig, klein en past in elke reistas of fototas. Bovendien weegt hij maar 160 gram en heeft hij een indrukwekkend maximaal draagvermogen van 1.5 kilogram.

Zelfportretten maken
U kent het vast wel..., u wilt een selfie maken maar het is lastig om de zelfontspanner in te stellen en u bent elke keer net te laat! De EgoPod is de oplossing..., bevestig hem onder uw camera via de 1/4" schroefdraadaansluiting en u kunt uw camera moeiteloos vasthouden. Dankzij het geïntegreerde balhoofd kunt u ook de perfecte hoek bepalen.

Lastige standpunten bereiken
Het kunnen bepalen van de hoek is ideaal als u een foto of filmopname vanuit een lastig standpunt wilt maken. Film met gemak over een schutting, door begroeiing, om hoeken of zelfs tussen de poten van een dier door. Het handvat is voorzien van zacht foam voor een extra stevige grip en door de polsriem weet u zeker dat u de EgoPod met uw camera nooit zomaar kunt laten vallen. De mogelijkheden van de Caruba EgoPod zijn eindeloos!


Kenmerken

- Handig, klein en licht van gewicht
- Indrukwekkend draagvermogen van 1.5 kilogram
- Maak zelfportretten en bereik lastige standpunten
- Bepaal de hoek met het geïntegreerde balhoofd
- Het handvat is voorzien van zacht foam
- Wordt geleverd met een polsriem