Linkstar Flitsparaplu Set

Linkstar Flitsparaplu Set
59.20 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode564085
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

Deze Linkstar Set bestaat uit een transparante paraplu van 84 cm, een statief, tilting bracket met spigot's en draagtas.

Levering:
1 x paraplu PUR-84T
1 x statief LS-803
1 x tilting bracket SA-TB1
1 x tas G-006

Het Linkstar Lampstatief LS-803 86-205 cm
Universeel lampstatief. Stevig en toch licht, dus gemakkelijk mee te nemen op locatie. De statieven uit de LS8-serie hebben geveerde secties die zich gemakkelijk in hoogte laten verstellen. Behalve als lampstatief, voor bijvoorbeeld studioflitsers of continuverlichting, kunt u de statieven ook gebruiken om met behulp van optionele accessoires bijvoorbeeld een achtergrondsysteem of reflectorhouder te bouwen.


Linkstar Flitsparaplu PUR-84T Diffuus Wit 84 cm
De Linkstar flitsparaplu's hebben een sterke constructie. Linkstar heeft een breed assortiment flitsparaplu's, verkrijgbaar in de volgende diameters: 84 cm, 102 cm en 122 cm. De buizen hebben een diameter van 7 mm, waardoor de paraplu's gebruikt kunnen worden voor de meeste studioflitsers en continulampen. De witte paraplu (ook diffuus/transparant paraplu genoemd) wordt gebruikt om zacht licht te reflecteren. Daarnaast biedt de witte paraplu de mogelijkheid om door het materiaal heen te flitsen waardoor het een softbox effect krijgt. In verhouding met een softbox heeft u iets meer lichtverlies.Linkstar Tilting Bracket SA-TB1
Degelijke kantelbare kunststof beugel met spigot adapters en paraplu houder. Hij wordt geleverd exclusief spigot adapters. De lengte van de SA-TB1 is 13,5 cm.Linkstar Statief Tas G-006 80x21x16 cm
Deze Linkstar tas is speciaal ontworpen voor het vervoeren van statieven. In deze stevige canvas tas passen drie statieven, maar u kunt natuurlijk ook andere accessoires er in vervoeren. De tas is ingedeeld in drie vakken, zodat u de statieven afzonderlijk kunt opbergen. Tevens is de tas voorzien van twee ritsopeningen, één aan de bovenkant en één aan de zijkant. Via de bovenkant kunt u de statieven nog extra aansnoeren, terwijl u de statieven via de zijkant gemakkelijk in de tas kunt plaatsen. Deze tas is een hulpmiddel voor de fotograaf die regelmatis op locatie moet fotograferen.
Prijs: