Strobist Adapter TMB-40BW voor Bowens/Linkstar Bajonet

Strobist Adapter TMB-40BW voor Bowens/Linkstar Bajonet
31.85 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode296997
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

Falcon Eyes Strobist Adapter TMB-40BW voor Bowens/Linkstar Bajonet

De Falcon Eyes Strobist Adapter TMB-40BW is zeer geschikt om meer uit uw cameraflitser te halen. U kunt eenvoudig uw cameraflitser bevestigen op de hotshoe. Op de S-type bajonetaansluiting kunt u vele verschillende accessoires monteren van zowel het merk Linkstar als StudioKing en Bowens. De houder voor de cameraflitser kan naar voren en naar achteren gekanteld worden. Het deel met de S-type bajonetaansluiting kan omhoog en omlaag geschoven worden. Ook kan het deel van de flitshouder afgehaald worden, waardoor u een zwenkbare beugel hebt met een hotshoe aansluiting. In deze opstelling kan er ook nog een paraplu in het oogje worden bevestigd.

Mogelijkheden Falcon Eyes Strobist Adapter TMB-40BW
Er zijn verschillende gebruiksmogelijkheden, bijvoorbeeld in combinatie met een snoot, softbox, kleppenset of honingraat van Linkstar. Hierdoor creëert u een mooie opstelling voor strobistfotografie.
Getoonde accessoires (cameraflitser, softbox, snoot, honingraat, reflector en kleppenset) op de foto's worden niet meegeleverd.

Levering:
1 x Houder voor cameraflitser met S-type bajonetaansluiting


Deze Strobist Adapter kan u combineren met onderstaande accessoires zodat u een professionele stobist-set kan opbouwen:

Voorbeeld van de Falcon Eyes Strobist Adapter TMB-40BW in combinatie met een Standaard Reflector, een Kleppenset en een Honingraad Grid:


Prijs: