3 Legged Thing Punks Billy Carbon & Airhed Neo

Punks Billy Carbon & Airhed Neo

3 Legged Thing Punks Billy Carbon & Airhed Neo
279.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant 3 Legged Thing
ArtikelcodeD138955
De 3 Legged Thing Punks Billy maakt onderdeel uit van een nieuwe generatie van 3 Legged Thing statieven, speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. De vier pootsecties en de middenkolom zorgen voor enorm veel stabiliteit en stijfheid en een draagvermogen van 18 kilogram. De Billy is een bijzonder veelzijdig statief dat eenvoudig aan te passen is voor de meest uiteenlopende omstandigheden. De Punks Billy driepoot is met een gewicht van 1.38 kilogram en een maximale werkhoogte van 165 centimeter een uitstekend professioneel statief voor algemeen gebruik.

Statief met omkeerbare middenkolom
Het draagvermogen van 18 kilogram geldt bij een reguliere spreidingshoek van de poten van 23 graden. Bij de andere spreidingshoeken van 55 en 80 graden neemt het draagvermogen af. De rubberen draaiknoppen om de pootsecties te verstellen verbeteren de grip en zijn een goede bescherming voor de handen bij koud of warm weer. De middenkolom is omkeerbaar, ideaal als je aan de slag gaat met macrofotografie. Eén van de poten van de Punks Billy is afneembaar om te gebruiken als monopod. Ingeklapt is het statief maar 45 centimeter lang, ideaal voor als je op reis gaat.

Airhed Neo balhoofd
Het meegeleverde compacte Airhed Neo balhoofd weegt 298 gram en heeft één knop voor de bediening van zowel het balhoofd als de pan-beweging van de kop. Het balhoofd maakt gebruik van een Arca-type klem en is dus compatibel met Arca-Swiss snelkoppelingsplaten.


Kenmerken

- Driepootstatief geschikt voor dagelijks gebruik
- Draagvermogen van 18 kilogram bij een spreidingshoek van 23 graden
- Rubberen draaiknoppen voor betere grip en bescherming tegen kou of warmte
- Balhoofd met Arca Swiss klem en meegeleverde snelkoppelingsplaat
- Omkeerbare middenkolom, ideaal voor macrofotografie
- Afneembare monopod


Meegeleverde accessoires

- AirHed Neo balhoofd
- Arca-Swiss compatibel snelkoppelingsplaat
- Multitool (inbussleutel, D-ring, karabijnhaak, flesopener)
- Draagtas
Camera tripods