3 Legged Thing Equinox Albert Carbon Fiber statief

+ AirHed 360 Kit

3 Legged Thing Equinox Albert Carbon Fiber statief
3 Legged Thing Equinox Albert Carbon Fiber statief
3 Legged Thing Equinox Albert Carbon Fiber statief
3 Legged Thing Equinox Albert Carbon Fiber statief
3 Legged Thing Equinox Albert Carbon Fiber statief
379.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD119062
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

3 Legged Thing Equinox Albert Carbon Fiber statief + AirHed 360 Kit

Het 3 Legged Thing Equinox Albert statief met AirHed 360 balhoofd vormt samen een compacte en lichtgewicht basis voor uw camera. Het statief heeft een hoge draagkracht van 10 kilogram en maar liefst 30 kilogram wanneer de poten uitgespreid zijn op 23 graden. Zo kunt u een zware DSLR met een telezoomobjectief zorgeloos op dit statief plaatsen. U kunt uw camera op een hoogte van maar liefst 179 centimeter gebruiken, maar ook op maar 13 centimeter hoogte voor foto's vanuit een laag standpunt of het maken van de mooiste macrofoto's!
Compact en gemakkelijk in hoogte verstelbaar
Door de vijf secties van deze carbonfiber tripod uit te schuiven, kunt u de lengte in hoogte variëren tussen de maximale hoogte van 179 centimeter tot en met de laagste stand van 13 centimeter. De poten zijn onder een hoek van 23, 55 of 80 graden instelbaar. Op 23 graden is de maximale belasting 30 kilogram, op 55 graden bedraagt deze 20 kilogram en op 80 graden is de maximale draagkracht 10 kilogram. Het vastzetten gaat simpel en snel met de draaivergrendeling. Eén van de poten is afneembaar en te gebruiken als monopod met een standaard 3/8"-16 aansluiting. Na gebruik worden de poten 180 graden om het balhoofd gebogen waardoor het statief nog maar 60 centimeter groot is. U kunt het daarna opbergen in de meegeleverde schoudertas zodat u het gemakkelijk overal mee naartoe neemt.
AirHed 360 balhoofd
De 3 Legged Thing Equinox AirHed 360 is een compact balhoofd met een gemiddelde maximale belastbaarheid van maar liefst 40 kilogram. Het balhoofd is gemaakt van een magnesiumlegering en is voorzien van roestvrijstalen koppelingen. Het balhoofd is voorzien van twee draaiknoppen voor onafhankelijke vergrendeling van de basis en de kogel. De klem van de AirHed 360 is compatibel met alle standaard Arca-Swiss snelkoppelingsplaten. De meegeleverde 3 Legged Thing QR3P snelkoppelingsplaat is ook gemaakt van een lichtgewicht magnesiumlegering.
Kenmerken
- Maximaal draagvermogen van 20 kilogram
- AirHed 360 balhoofd met onafhankelijk pan/kogelvergrendeling
- Drie secties met een draaivergrendeling
- Arca-Swiss compatibele snelkoppelingsplaat
- Afneembare monopod
3 Jaar Garantie


Prijs: