Falcon Eyes Tri-Reflectorhouder met 3 Reflectieschermen en S

Falcon Eyes Tri-Reflectorhouder met 3 Reflectieschermen en S
119.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode2064
Deze handige Tri-Reflektorhouder inclusief 3 reflectoren nu met combi-korting!

De Falcon Eyes Tri-Reflectorhouder met 3 Reflectieschermen en Statief kan op verschillende manieren in een studio ingezet worden en wordt met name gebruikt voor portretfotografie. De reflectorhouder is ideaal wanneer u werkt met slechts één flitser of wanneer u werkt met indirect flitslicht. Of u nou werkt met één, twee of drie reflectoren, het gewenste lichteffect kan altijd worden bereikt. Naar gelang de opstelling kunt u de reflectoren gebruiken om wang- en kindelen van uw onderwerp op te lichten.

Specificaties Falcon Eyes Tri-Reflectorhouder met 3 Reflectieschermen en Statief


De Falcon Eyes Tri-Reflectorhouder met 3 Reflectieschermen en Statief wordt compleet geleverd inclusief reflectorhouder, 3 reflectoren en een stabiel statief met een maximale hoogte van  260 cm. De reflectoren worden geleverd in 2 maten, ∅ 56 cm en ∅ 82 cm. Alle drie de reflectoren hebben een zilveren en een gouden zijde. U kunt de zilveren zijde gebruiken om het licht "hard" te weerkaatsen zonder significant effect en de gouden zijde om een "warm" effect te creëren, een goudgele reflectie van het licht.

1 x Falcon Eyes Tri-Reflectorhouder PRTK-2436; 2 x Falcon Eyes Reflectiescherm CFR-22GS (X 56 cm); 1 x Falcon Eyes Reflectiescherm CFR-32GS1 (X 82 cm); 1 x lampstatief W806 114-260cm