Boya Koptelefoon BY-HP2

Boya Koptelefoon BY-HP2
89.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Boya
Artikelcode350392
De BY-HP2 van Boya is een bekabelde over-ear koptelefoon. Wanneer u tijdens het maken van (video-)opnames of de nabewerking ervan wilt vertrouwen op natuurgetrouw geluid, biedt de BY-HP2 uitkomst. U sluit de meegeleverde kabel aan op de twee 3.5 mm poorten van de BY-HP2 en verbindt de andere zijde met een camera, laptop, pc of mengpaneel. U zult merken dat de BY-HP2 zeer comfortabel op uw hoofd zit, dankzij de automatisch verstellende hoofdband.

Moderne techniek BY-HP2


In de BY-HP2 bevindt zich een 40 mm driver, wat zorgt voor een perfecte reproductie van het geluid. Er kan worden gewerkt met een invoer tot 300mW. Het frequentiebereik loopt van 20HZ tot 20kHZ. Batterijen of een accu zijn overbodig, u sluit de BY-HP2 gewoon aan op de geluidsbron en het werkt. U bergt de BY-HP2 koptelefoon, kabel en 6.3 mm adapter makkelijk op in de meegeleverde opbergzak.

Toepassing BY-HP2


Wanneer u op locatie tijdens een ENG-productie, bedrijfsfilm, muzikaal optreden of studiosessie wilt luisteren naar een levensecht geluid, met betrouwbare prestaties, is de BY-HP2 de koptelefoon voor u. De BY-HP2 is goed in de weergave van hoge tonen en ook uitermate geschikt voor het opnemen van podcasts.

Wat maakt de BY-HP2 uniek?


Er zijn vele draadloze en bekabelde koptelefoons op de markt, waardoor het soms lastig kiezen is tussen de verschillende fabrikanten en modellen. Boya heeft de BY-HP2 volledig zelf ontwikkeld, in het speciale Boya Audiolab. Boya maakt al vele jaren microfoons en heeft daarbij veel kennis opgedaan op technisch audio-vlak. De BY-HP2 wordt enkel via dit verkoopkanaal geleverd met drie jaar garantie (na registratie via de speciale garantiekaart in de verpakking).
1x BY-HP2 koptelefoon; 1x 3.5mm naar 3.5mm kabel; 1x 6.3mm adapter; 1x Opbergzak; 1x Verpakking