Caruba Extension Tube 25mm Sony Chroom

1 Ring: 25mm

Caruba Extension Tube 25mm Sony Chroom
Caruba Extension Tube 25mm Sony Chroom
Caruba Extension Tube 25mm Sony Chroom
Caruba Extension Tube 25mm Sony Chroom
65.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD41981
Klik op de foto voor meer details.


Produkteigenshappen:


Verbreed uw horizon met  Macro AF tussenringen voor Sony digitale reflexcamera's. Neem macro-opnamen zonder macro-objectieven. In tegenstelling tot de traditionele tussenringen zijn deze nieuwe tussenringen voorzien van extra contacten zodat de AutoFocus-functies en de diafragma-functies van uw lenzen blijven werken en dus ook de automatische belichting. U kan dus gewoon uw huidige lenzen gebruiken alsof deze rechtstreeks verbonden zijn met de camera. Macro-tussenringen zijn een goedkope manier om te experimenteren met macro-fotografie. Bloemen, insecten - alles wat u maar kunt bedenken – kan worden gefotografeerd tot in de kleinste details.

De tussenringen hebben geen optische elementen en daardoor is het mogelijk om onderwerpen groter èn van dichterbij in beeld te brengen, zonder de kwaliteit van het beeld negatief te beïnvloeden. De tussenringen hebben een chromen vatting en zijn compatibel met Sony A- objectieven. Opties zoals de automatische scherpstelling en TTL lichtmeting blijven gewoon werken.

Elk objectief heeft een minimale scherpstelafstand. Als u een extension tube (in het Nederlands: tussenring) tussen het objectief en de camerabody plaatst wordt de minimale scherpstelafstand kleiner. Hoe groter de brandpuntsafstand van de tussenring, hoe dichterbij u kunt komen en hoe meer detail u vast kunt leggen.


Meegeleverde accessoires:

- Extension tube 25mm
- Lens en body dop
- neopreen opbergtasje
- Handleiding in het Eng, Fr, Dui en NL
- Sony A-mount
- 3 jaar omruilgarantie !