Irix 11mm f/4.0 Firefly Nikon

Extreem groothoekobjectief met een 126 graden beeldhoek

Irix 11mm f/4.0 Firefly Nikon
Irix 11mm f/4.0 Firefly Nikon
Irix 11mm f/4.0 Firefly Nikon
Irix 11mm f/4.0 Firefly Nikon
Irix 11mm f/4.0 Firefly Nikon
Irix 11mm f/4.0 Firefly Nikon
575.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD115622
Klik op de foto voor meer details.
Produkteigenschappen:

Kun je niet kiezen tussen slimme technologie en een klassiek ontwerp? Met de Irix 11mm f/4.0 Firefly Nikon objectief beschik je over beide!
Dit objectief beschikt over een tijdloos design gecombineerd met maximale functionaliteit voor de beste beeldkwaliteit.
De Firefly biedt dezelfde optische prestaties en hoge kwaliteit mechanisme als de Blackstone en de lichtgewicht constructie maakt het objectief de perfecte keuze voor wandelaars,
reizigers of fotografen die graag met een lichte bepakking op pad gaan. De ergonomische anti-slip rubberen scherpstelring zorgt voor een praktische en gebruiksvriendelijke bediening.
De lichtgewicht Irix 11mm f/4.0 Firefly is dan ook ideaal voor on-the-go fotografie zonder compromissen te doen aan de optische kwaliteit.

Extreem groothoekobjectief met minimale vervorming, uniek in zijn klasse
De Irix 11mm f/4.0 is een extreem fullframe groothoekobjectief met een beeldhoek van 126 graden. Vier hoge refractieve lenzen, twee ED-lenzen en drie asferische lenzen garanderen een zeer lage vervorming van maar 3.13 procent.
Hierdoor is het objectief absoluut uniek in zijn klasse. Met een brandpuntsafstand van 11mm is het objectief ideaal voor binnen- en buitenfotografie, fotojournalistiek, landschappen en architectuur.

Extreme weersbestendigheid
Irix weet hoe belangrijk het is om je kostbare objectief te beschermen. Daarom is de Irix 11mm f/4.0 Firefly met een zeer grote precisie vervaardigd.
Het objectief is voorzien van een weerbestendige constructie die het optiek tegen vocht en stof beschermt. Dankzij deze constructie is het objectief ook spatwaterbestendig.
Het maakt dan ook niet uit waar jouw fotografie-avonturen je heenvoeren, de Irix 11mm f/4.0 is tegen de meest extreme weersomstandigheden bestand.


Kenmerken:

- Extreem groothoekobjectief met een 126 graden beeldhoek
- Hoogwaardig optiek met een zeer lage vervorming van 3.13 procent
- Anti-slip rubberen scherpstelring voor een gebruiksvriendelijke bediening
- Mogelijkheid tot gebruik van gel-filters op de achterzijde van het objectief
- Diafragma met negen lamellen voor een zeer fraai bokehPrijs: