Falcon Eyes Opvouwbare Softbox + Honingraat FESB-6090HC 60x9

Falcon Eyes Opvouwbare Softbox + Honingraat FESB-6090HC 60x9
79.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode292306
De Falcon Eyes opvouwbare softbox + Honingraat FESB-6090HC is even eenvoudig op te zetten als een paraplu! Dankzij meegeleverde + Honingraat zorgt de softbox voor een mooie, egale belichting van het onderwerp zonder harde slagschaduw. Werken met een honingraat geeft een beter gebundeld licht, hierdoor kunt u het licht beter sturen. Een softbox wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij portret- en productfotografie. De opvouwbare softbox is 60 x 90 cm groot.

Aansluiting Falcon Eyes Opvouwbare Softbox + Honingraat FESB-6090HC


Standaard zit bij deze Falcon Eyes opvouwbare softbox een Falcon Eyes verwisselbare adapterring, geschikt voor alle Falcon Eyes studioflitsers met bajonetaansluiting. Met een optionele adapterring kunt u de opvouwbare softbox aansluiten op flitsers van andere merken als: Bowens, Broncolor, Elinchrom, Hensel, Multiblitz en Linkstar (zie: "Optionele Accessoires").

Deze softboxen zijn niet geschikt voor halogeen lampen (zoals de QLT-1000 van Falcon Eyes), vanwege de hoge warmteontwikkeling van deze lampen. Voor zulke type lampen zijn de softboxen uit de SBQ serie geschikt.
1 x Opvouwbare softbox; 1 x Falcon Eyes adapterring; 1 x Diffuusdoek 60 x 90 cm; 1 x Honingraat 34 x 50 cm