Falcon Eyes Opvouwbare X-Bracket X-18W voor RX-18

Falcon Eyes Opvouwbare X-Bracket X-18W voor RX-18
29.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode290716
De Falcon Eyes Opvouwbare X-Bracket X-18W is een buigbare bracket voor de flexibele LED-panelen en accessoires van de Falcon Eyes RX-18-series. De bracket dient als houder, waaraan u onder andere de flexibele LED-panelen RX-18T of RX-18TD kunt bevestigen. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een diffuser of softbox aan de bracket vast te maken (zie optionele accessoires).

De X-18W bestaat uit twee poten die in een X-vorm over elkaar heen gebogen kunnen worden. Elke stang bestaat uit vijf secties. De bracket is lichtgewicht en opvouwbaar, waardoor u deze eenvoudig meeneemt. Middels de universele spigotaansluiting bevestigt u de X-18W gemakkelijk op de meeste gangbare statieven. Een kantelbare beugel met spigotadapter (tilting bracket) is bij levering van de RX-18-series zelf inbegrepen, maar is ook optioneel verkrijgbaar.

Toepassing Falcon Eyes Opvouwbare X-Bracket X-18W


Middels het klittenband (bij levering van de RX-18T en -TD inbegrepen) bevestigt u de LED-panelen eenvoudig aan de uiteinden van de X-bracket. De schroeven aan de pootsecties zorgen ervoor dat u deze eenvoudig kunt buigen. Om de stangen vast te zetten draait u de zwarte schroef vast. Deze bevindt zich in het midden van de X-18W.

Specificaties X-18W


- Lengte stang (cm): 76

- Breedte stang (cm): 1,7

- Dikte stang (cm): 0,3

- Aantal secties: 5 per stang

- Aansluiting: spigot

- Lengte secties (cm): 24,5 / 6,2 / 24,5 / 6,2 / 24,5

- Gewicht (kg): 0,26
1x Falcon Eyes Opbouwbare X-Bracket X-18W;1x Verpakking