Falcon Eyes Studioflitsset Satel Two Kit op Accu voor Nikon

Falcon Eyes Studioflitsset Satel Two Kit op Accu voor Nikon
1,549.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode290353
De Satel Two studioflitsset van Falcon Eyes bestaat uit twee Satel Two flitsers, met een totaalvermogen van 1200Ws. De Satel Two kit is ideaal om op locatie het onderwerp van twee kanten te belichten. Perfect voor het fotograferen van bijvoorbeeld modellen. Voor beide flitsers wordt een accu meegeleverd. Op de ene flitser kunt u de meegeleverde softbox aansluiten. Voor de andere flitser wordt een flitsparaplu meegeleverd. De hele set kunt u vervoeren in een robuuste, overzichtelijk ingedeelde koffer. Om de Satel Two kit in de praktijk te kunnen gebruiken, heeft u enkel nog een Nikon DSLR-camera en twee statieven nodig. Kijk bijvoorbeeld eens naar de W806, welke u kunt vinden bij de optionele accessoires. De high-speed trigger maakt het mogelijk om met een sluitertijd tot maar liefst 1/8000e seconde te flitsen. De 2.4GHz verbinding tussen de RF-S2 zender en Satel II garandeert een betrouwbare werking. Er zijn twee versies van deze set leverbaar, voor zowel Canon als Nikon camera's.

Toepassing Satel II


De toepassing van de Satel II is zeer breed: ten eerste is de flitser een must-have voor iedereen die op locatie foto’s maakt. Of het nu gaat om bruiloften, sportwedstrijden, portretten of productfotografie: vanaf nu heeft u overal en vanuit elke opstelling de best denkbare lichtsituatie.


2x Satel II flitser; 2x Accu; 2x Statief LMC-1900; 1x RF-S2 zender; 1x Reflector; 1x Flitsparaplu; 1x Softbox; 2x Diffuusfilter (binnen en buiten); 2x Beschermkap; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Koffer WPC 3.3 Falcon Eyes