Falcon Eyes Ontvanger RF-DD2.4-R voor RF-DD2.4

Falcon Eyes Ontvanger RF-DD2.4-R voor RF-DD2.4
Falcon Eyes Ontvanger RF-DD2.4-R voor RF-DD2.4
Falcon Eyes Ontvanger RF-DD2.4-R voor RF-DD2.4
Falcon Eyes Ontvanger RF-DD2.4-R voor RF-DD2.4
Falcon Eyes Ontvanger RF-DD2.4-R voor RF-DD2.4
16.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode292205
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

De Falcon Eyes draadloze trigger set RF-DD2.4 is een ideale en voordelige manier om uw studioflitser draadloos aan te sturen. U steekt de ontvanger in de synchronisatie-ingang van de flitser. Schuif de zender op de spiegelreflexcamera en de set is klaar voor gebruik.
Toepassing RF-DD2.4
Het draadloos aansturen gaat middels een 2.4GHz radio-frequentie tussen zender en ontvanger, dus als fotograaf heeft u 100% vrije bewegingsruimte en het geheel flitst altijd (het signaal gaat 360 graden). De set heeft 16 instelbare kanalen voor het draadloze signaal. Het maximale draadloze bereik is 100 meter. Door middel van de 3,5 mm Jack plug adapter kan de ontvanger ook aangesloten worden op een flitser met een 3,5 mm synchronisatie ingang. De ontvanger werkt op twee AAA batterijen (niet meegeleverd), deze zijn makkelijk te vervangen door het schuifkapje bovenop de ontvanger. De knoopcel batterij in de zender is ook eenvoudig zelf te vervangen.
Bovenop de zender zit een hotshoe aansluiting, waarop verschillende andere accessoires (bijvoorbeeld een externe flitser) gezet kunnen worden. Deze hotshoe aansluiting bovenop de zender geeft geen TTL signaal door. Daarnaast heeft de zender een 2.5mm synchronisatie kabel ingang, hiermee kan de RF-DD2.4 door middel van een synchronisatie kabel ook verbonden worden met camera's zonder hotshoe maar met een x-contact aansluiting.

Let op: de RF-DD2.4 werkt op bijna alle spiegelreflexcamera's, echter bij Sony/Minolta camera's heeft u de HS-25Sa hotshoe adapter nodig. Voor de nieuwe Sony MI hotshoe kunt u gebruik maken van de Travor HC-511 adapter.

Let op! Deze triggerset kan niet gebruikt worden met onderstaande camera's.Combinatie met een Sony camera
Indien u een Sony camera hebt met een nieuwe Sony hotshoe aansluiting dan kunt u de TF-334 uit de optionele accessoires gebruiken. Hebt u een Sony camera met een oude aansluiting dan kunt u de HS-25Sa gebruiken.Meegeleverde accessoires:

1x Hotshoe zender
1x Ontvanger met 6,3 mm Jack plug
1x Jack plug adapter 3,5 mm
1x Kleurenverpakking


Prijs: