Falcon Eyes Studioflitser TF-900L met LCD Scherm

Falcon Eyes Studioflitser TF-900L met LCD Scherm
429.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode290340
Deze professionele studioflitser heeft een flitsvermogen van 900Ws en een instellamp met 250 Watt vermogen. De TF-L serie flitsers van Falcon Eyes zijn geavanceerde flitsers voor de veeleisende studiofotograaf. De flitsers bieden alles wat u van een professionele flitser mag verwachten, zoals een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonet-aansluiting voor accessoires, een ingebouwde slave-ontvanger en een nauwkeurige instelbaarheid. Het richtgetal voor deze flitser is 90.

Uiteraard is de instellamp in- en uit te schakelen en kan het vermogen hiervan ook automatisch proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld. Verder is de flitser uitgerust met een auto-powerdump functie en beveiliging tegen oververhitting.

Maar wat deze flitser echt onderscheidt, zijn deze dingen:


  • Duidelijk LCD-scherm

  • Het helderblauw verlichte LCD-scherm is goed afleesbaar.
  • Intelligente afstandsbediening (optioneel)

  • Met de optionele RC-2L draadloze afstandsbediening kunt u de instellingen, zoals het flitsvermogen, wijzigen terwijl de flitser buiten uw bereik staat opgesteld (bijvoorbeeld op 3 meter hoogte). Tevens kunt u met de afstandsbediening tot 10 verschillende flitsers aansturen. Zie "Optionele Accessoires".
  • De mogelijkheid om de slave-ontvanger te laten reageren op de eerste, tweede of derde flits

  • Zo kunt u de flitser dus laten afgaan op een flits naar keuze. De meeste flitsers reageren meteen op de eerste flits die ze via de slave-functie waarnemen; de TF-L flitsers kunnen zo worden ingesteld dat ze bijvoorbeeld pas op de tweede of derde flits meeflitsen. Hierdoor kunt u de voorflits-functie op uw cameraflitser gebruiken.

Voor alle accessoires die geschikt zijn voor deze flitser, klik hier.
Falcon Eyes TF-900L studioflitser; Voedingskabel; Synchronisatiekabel; Reflector; Flitsbuis; Instellamp 250W; Handleiding (Engels)