Falcon Eyes Studioflitser TF-401 Digitaal

Falcon Eyes Studioflitser TF-401 Digitaal
229.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode290292
De professionele Falcon Eyes studioflitser TF-401 met 400Ws flitsvermogen biedt alles wat u van een professionele flitser mag verwachten; een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonetaansluiting voor accessoires, motorkoeling voor langdurig gebruik en een ingebouwde slave-ontvanger (uitschakelbaar). De flitser is zeer nauwkeurig in te stellen door middel van het digitale display. Uiteraard is de 150W instellamp in- en uit te schakelen en kan het vermogen hiervan ook proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld. Ook heeft de flitser een autodump functie. Dit houdt in dat de flitser zich automatisch ontlaadt, wanneer het vermogen naar beneden wordt bijgesteld. Ready-indicatie geschiedt middels LED en uitschakelbare beeper.  Het richtgetal voor deze flitser is 65.

Mogelijkheden Falcon Eyes TF-401 Digitaal


De flitser is aan de onderkant voorzien van een standaard spigotaansluiting, waardoor deze op vrijwel ieder lamp statief geplaatst kan worden. De flitser heeft aan de voorzijde een Falcon Eyes bajonet aansluiting, waarop vele verschillende accessoires aan te sluiten zijn, zoals softboxen, beauty dishes en een kleppenset. Tevens bevat de voet een parapluhouder waarin u een optionele paraplu kunt steken. Voor alle beschikbare accessoires zie: "Optionele Accessoires".

Voor alle accessoires die geschikt zijn voor deze flitser, klik hier.
Studioflitser TF-401; Flitsbuis; Instellamp; Reflector ? 20 cm; Beschermdop voor transport; Synchronisatiekabel; Voedingskabel; Handleiding (Engels)