Falcon Eyes Studioflitser TE-1200A

Zeer hoge flitsvermogen 1200 Watt

295.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode560115
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

De TE-1200A flitser van Falcon Eyes is een studioflitser van 1200 Watt met ingebouwde motorkoeling en een supersnelle oplaadtijd. De flitser is zeer geschikt voor het professionele studiowerk: zowel als hoofdflitser en door de fijne instelbaarheid (1/32 tot vol) ook zeer geschikt als invulflitser of haarlicht. Met de meegeleverde beschermdop is hij ook handig mee te nemen op locatie. De flitsbuis is eenvoudig zelf te vervangen. Er zijn vele optionele accessoires verkrijgbaar voor de flitser, zoals een kleppenset, snoot, kleurenfilters, honingraat en vele soorten softboxen die te bevestigen zijn door middel van de bajonetaansluiting. De stand van de flitser op een statief is instelbaar door middel van de handle op de statiefaansluiting. In deze handle zit tevens een parapluhouder verwerkt.

De flitser is voorzien van een universele spigotaansluiting, waardoor hij op alle gangbare lampstatieven past.

Levering:

Studioflitser 1200 Watt
Instellamp 250 Watt
Flitsbuis
Reflector 20 cm
Beschermdop, handig bij vervoer
Flitssynchronisatiekabel 5 m
Netvoedingskabel 5 mUileg bediening van de flitser:

Slave-ontvanger: Oog boven op de flitser gemonteerd. Deze zorgt ervoor dat alle flitsers gelijktijdig afgaan.
FULL: Instellamp vol vermogen. Als U deze knop aanzet dan laat U de instellamp proportioneel meelopen met de flitsvermogen instelknop. Hoe hoger U het flitsvermogen zet, des te feller zal de instellamp gaan branden. U kan deze functie ook uitzetten en dan staat de instellamp gewoon op maximum.
MODEL: Schakelaar modellamp. Dit is de knop om de instellamp aan en uit te zetten. Een instellamp is eigenlijk niets meer dan een lamp die aangeeft waar de schaduwen gaan vallen op het object dat U gaat fotograferen. U weet dus van tevoren hoe de foto er ongeveer uit zal uitzien. Door de studioflitser dan te gaan bewegen (dichterbij of verder van het object), kan U spelen met het licht. Zodra U tevreden bent, zet U de lamp uit en kan U gaan flitsen.
Ready-lamp: Hiermee geeft de flitser aan wanneer hij klaar is om de volgende flits te maken.
Zekering: Doet de studioflitser het niet? Dan kan het zijn dat de zekering kapot is, deze kan U makkelijk vervangen.
Stroomaansluiting 220V: De stroomkabel wordt meegeleverd en kan U hier in de flitser steken.
POWER: Aan- en uitschakelaar: Hiermee schakelt U de studioflitser aan en uit.
BEEPER: Geluidsignaal aan/uit: Wanneer ingeschakeld, zal de studioflitser gaan piepen wanneer de lamp klaar is om te flitsen.
REMOTE: Aan- en uitschakelaar slave-functie: Hiermee schakelT U de slave-functie in en uit.
TEST: Hiermee kan U de studioflitser "testen". Wanneer U deze knop indrukt zal de flitser 1 keer flitsen.
Draaiknop vermogen: Hiermee is het vermogen traploos in te stellen. Wilt U bijvoorbeeld het maximale licht tot U beschikking hebben, dan draait U de knop voluit. Wilt U meer schaduw of een ander lichteffect, dan kan U het vermogen bijstellen. Best dit vermogen nooit lager dan 40% te zetten.
SYNC: Hier steekt U de sync-kabel in. De sync-kabel wordt vervolgens verbonden met de camera (in het X-contact).

Prijs: