Godox QS400II Background KIT

Met deze kit heb je meteen een goede basis voor bijvoorbeeld het fotograferen van portretten!

Godox QS400II Background KIT
Godox QS400II Background KIT
Godox QS400II Background KIT
Godox QS400II Background KIT
Godox QS400II Background KIT
Godox QS400II Background KIT
349.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD148381
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

De Godox QS400II Background Kit is een flitsset bestaande uit een 400Ws studioflitser, een in hoogte verstelbaar lampstatief, een reflector en een barndoor kit. Met deze kit heb je meteen een goede basis voor bijvoorbeeld het fotograferen van portretten!

Godox QS400II studioflitser
De QS400II is voorzien van het ingebouwde draadloze 2.4G X systeem. Hiermee kun je de flitskop niet alleen triggeren maar je kunt ook het flitsvermogen instellen dankzij de optionele X1 Trigger, of de XT16 en FT16 power remotes. De compacte QS400II van 34 centimeter heeft een recycletijd van 0.3 tot 1.5 seconde en een flitsduur van 1/2000 tot 1/800 van een seconde.

Caruba LS-2 lampstatief
Het luchtgeveerde LS-2 lampstatief bestaat uit twee secties die verstelbaar zijn door middel van gemakkelijk bedienbare klemvergrendelingen. Het lampstatief heeft ondanks het lichte gewicht van twee kilogram een maximale hoogte van 256 centimeter en een maximale belastbaarheid van 6 kilogram. Aan de bovenkant bevindt zich een universele spigot-bevestiging. De Caruba LS-2 biedt een stabiele basis aan bijvoorbeeld een studiolamp of flitskop dankzij de middenspreider.

Godox Background Reflector Bowens mount
De Godox Background Reflector is een ovale lichtvervormer die een gelijkmatige en waaier-achtige belichting van de achtergrond van je onderwerp mogelijk maakt. Een andere mogelijkheid is om de belichting dichterbij de achtergrond te plaatsen voor een vignetteringseffect, of je kunt de achterkant van het onderwerp belichten om deze te los maken van de achtergrond. Om de achtergrond van een kleureffect te voorzien kun je op de voorzijde van de reflector eventueel gels bevestigen met behulp van optionele clips.

Godox BD-04 Barndoor kit
De Godox BD-04 is een barndoorkit bestaande uit een barndoor, 4 kleurfilters en een honeycomb. Deze kit kan aan een flitskop of continuverlichting bevestigd worden. De barndoor werkt als een lichtregelaar, door de 4 kleppen kun je de lichtbundel richten. De barndoor heeft een diameter van 178mm.

Kenmerken:
Flitsvermogen van 400Ws
Richtgetal van 65
Kleurtemperatuur van 5600K
Recycletijd van circa 0.3-1.5s
Flitsduur van 1/2000 tot 1/800s
Instellamp van 150 Watt
Ingebouwd draadloos Godox 2.4G X systeem
Reflector met Bowens mount
Met verstelbaar lampstatief
Inclusief barndoors met honeycomb en kleurfilters

Meegeleverde accessories:
Godox QS400II studioflitser
Reflector
Stroomkabel
Flitslicht
Instellamp
Glazen beschermkap
Beschermingskap
Caruba LS-2 lampstatief
Statiefhoes
Godox Background Reflector Bowens mount
Barndoor
Honeycomb
4 kleurfilters
Prijs: