Falcon Eyes Studioflitsset TFK-2900L met LCD Scherm

Falcon Eyes Studioflitsset TFK-2900L met LCD Scherm
999.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode290341
De Falcon Eyes Studioflitsset TFK-2900L is een zeer complete set voor de profesionele gebruiker. Meegeleverd wordt een harde rolkoffer waarmee u de flitsset eenvoudig kunt vervoeren. De flitsset wordt geleverd met de moderne Falcon Eyes TF-900L studioflitser. Deze professionele studioflitser heeft een flitsvermogen van 900Ws en wordt met alle benodigdheden geleverd om direct aan de slag te kunnen. De flitser biedt alles wat u van een professionele flitser mag verwachten, zoals een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonet-aansluiting voor accessoires, een ingebouwde slave-ontvanger en een nauwkeurige instelbaarheid. Uiteraard is de instellamp in- en uit te schakelen en kan het vermogen hiervan ook automatisch proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld. Verder is de flitser uitgerust met een auto-powerdump functie en beveiliging tegen oververhitting (sleep).

Onderscheidende eigenschappen Falcon Eyes TFK-2900L:  • Duidelijk LCD-scherm

  • Het helderblauw verlichte LCD-scherm is goed afleesbaar.
  • Intelligente afstandsbediening

  • Met de meegeleverde draadloze afstandsbediening kunt u de instellingen, zoals het flitsvermogen, wijzigen terwijl de flitser buiten uw bereik staat opgesteld (bijvoorbeeld op 3 meter hoogte). Tevens kunt u met de afstandsbediening tot 10 verschillende flitsers aansturen.
  • De mogelijkheid om de slave-ontvanger te laten reageren op de eerste, tweede of derde flits

  • Zo kunt u de flitser dus laten afgaan op een flits naar keuze. De meeste flitsers reageren meteen op de eerste flits die ze via de slave-functie waarnemen; de TF-L flitsers kunnen zo worden ingesteld dat ze bijvoorbeeld pas op de tweede of derde flits meeflitsen. Hierdoor kunt u de voorflits-functie op uw cameraflitser gebruiken.

Voor alle accessoires die geschikt zijn voor deze flitsset, klik hier.
2 x Studioflitser TF-900L; 2 x W806 statief (114-260 cm); 2 x Softbox (80 x 100 cm); 1 x CC-02 koffer (125 x 35 x 28 cm);1 x RC-2L afstandsbediening; 2 x Reflector; 2 x Instellamp 250W; 2 x Stroomkabel; 2 x Synchronisatiekabel; Handleiding (Engels)