Godox Led SL200Y

Deze videolamp biedt een hoge helderheid en is een krachtige lichtbron.

Godox Led SL200Y
Godox Led SL200Y
Godox Led SL200Y
Godox Led SL200Y
Godox Led SL200Y
Godox Led SL200Y
Godox Led SL200Y
Godox Led SL200Y
449.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD113332
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

De krachtige Godox Led SL200Y is een heldere, stabiele lichtbron met een kleurtemperatuur van 3300K. Deze continu-lichtbron is ideaal voor het opnemen van video's, journalistiek en reportages. De lamp heeft een energiezuinige 200 Watt LED en een ingebouwde bescherming tegen oververhitting.

Vol vermogen en slimme opties
De helderheid van de lamp is in te stellen van 10% tot vol vermogen. Op vol vermogen biedt de SL200Y, op een meter afstand van het onderwerp, een helderheid van wel 12000 Lux. Het aanpassen van de helderheid kan met de knoppen op de achterkant van de Godox SL200Y LED videolamp, maar ook met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Deze handige RC-A5 afstandsbediening heeft een bereik van wel twintig meter. Doordat je de optie hebt om de lamp in één van de zestien verschillende kanalen en zes groepen in te delen, is het mogelijk om meerdere lampen van dit type te groeperen en de helderheid per groep aan te passen.

Voor vele doeleinden inzetbaar
Het display op de achterzijde geeft de instellingen duidelijk weer. Bovendien worden de laatst gebruikte instellingen automatisch opgeslagen. De veelzijdigheid van de SL200Y wordt mede mogelijk gemaakt door de Bowens-S bajonetvatting. Hierdoor kun je allerlei lichtvervormers op de lamp te bevestigen. Ook is er een parapluhouder aanwezig. Onder het tabblad "Accessoires" vind je niet alleen lichtvervormers, maar ook andere handige accessoires zoals lampstatieven en reflectieschermen.


Kenmerken:

- Voor vele doeleinden inzetbaar
- Stabiele kleurtemperatuur van 3300K
- Voorzien van energiezuinige 200 Watt LED
- Bowens S-type bajonetvatting voor accessoires
- Draadloos instellingen aan kunnen passen
- Goede bescherming tegen oververhitting
- Afmeting van 39 x 23 x 13 centimeter
- Weegt 3.2 kilogram


Meegeleverde accessoires:

- Reflector
- Beschermkap
- Afstandsbediening
- Netsnoer


Prijs: