Godox Led SL100W

Deze videolamp biedt een hoge helderheid en is een krachtige lichtbron.

Godox Led SL100W
Godox Led SL100W
Godox Led SL100W
Godox Led SL100W
Godox Led SL100W
399.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD102922
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

De Godox SL100W LED-lamp biedt een hoge helderheid en is een krachtige, maar stabiele lichtbron met een vaste kleurtemperatuur van 5600K. Deze continu-lichtbron is een geweldig middel  voor het opnemen van video's, journalistiek en reportages. De lamp is opgebouwd uit 100 energiezuinige LED's en heeft een goede bescherming tegen oververhitting ingebouwd.

Vol vermogen en slimme opties
De helderheid van de lamp is in te stellen van 10% tot vol vermogen. Op vol vermogen biedt de SL100W, op een meter afstand van uw onderwerp, een helderheid van wel 6500 Lux. (met standaard reflector) Het aanpassen van de helderheid kan met de knoppen op de achterkant van de Godox SL100W LED-lamp, maar ook met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Deze handige RC-A5 afstandsbediening heeft een bereik van wel twintig meter. Doordat u de optie hebt om de lamp in één van de zestien verschillende kanalen en zes groepen in te delen, is het mogelijk om meerdere lampen van dit type te groeperen en de intensiteit per groep aan te passen.

Voor vele doeleinden inzetbaar
Het display op de achterzijde laat duidelijk de meest actuele instellingen zien. Bovendien worden de laatst gebruikte instellingen automatisch opgeslagen door de SL100W. De veelzijdigheid van de lamp wordt mede mogelijk gemaakt door de Bowens-S bajonetvatting waardoor het mogelijk is om allerlei lichtvervormers op de lamp te bevestigen. Ook is er een parapluhouder aanwezig.


Kenmerken:

- Voor vele doeleinden inzetbaar
- Stabiele kleurtemperatuur van 5600K
- Opgebouwd uit 100 energiezuinige LED's
- Bowens-S bajonetvatting voor accessoires
- Draadloos instellingen aan kunnen passen
- Goede bescherming tegen oververhitting
- Afmeting van 34 x 23 x 13 centimeter
- Weegt circa 2.41 kilogram
Meegeleverde accessoires
- Reflector
- Beschermkap
- Afstandsbediening
- Netsnoer


Meegeleverde acceccoires:

Stroomkabel
Afstandsbediening
Reflector
Kap
5 gekleurde doekjes
Schoonmaakdoekje
Prijs: