Falcon Eyes Flexibel LED Paneel RX-18TD Set 2

Falcon Eyes Flexibel LED Paneel RX-18TD Set 2
879.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode2273
Met de Falcon Eyes Flexibel LED Paneel RX-18TD Set 2 kunt u elke omgeving omtoveren tot een volwaardige studio. Het materiaal is licht van gewicht en omdat de LED panelen ook met een accu kunnen functioneren, kunt u deze set eenvoudig meenemen en op locatie fotograferen.

Falcon Eyes Flexibele LED Panelen RX-18TD


De twee Falcon Eyes Flexibele LED Panelen RX-18TD bestaan ieder uit 504 LEDs. Deze flexibele LED panelen zijn slechts 10 mm dik en wegen maar 500 gram per stuk. Met deze nieuwe technologie is het zelfs mogelijk om uw LED mat als cilinder te rollen, waardoor de LED panelen bijvoorbeeld ook geschikt zijn voor 360° panorama fotografie.

Deze flexibele LED panelen hebben een CRI waarde van 95 en de lichtsterkte is traploos instelbaar tot 100%. U kunt met de controller de kleurtemperatuur instellen tussen de 3000K en 5600K. Wanneer u de mat op de meegeleverde X-stang bevestigt krijgt u een LED paneel welke met het bijgeleverde klittenband vrijwel overal aan bevestigd kan worden. De flexibele mat is spatwaterdicht en is zowel op netstroom als met een V-mount accu te gebruiken, deze accu's kunt u vinden onder het kopje ‘Optionele Accessoires’.

Falcon Eyes Softbox + Honingraat RX-18SB+HC


Een softbox zorgt voor een mooie, zachte uitlichting. Om meer controle te krijgen over uw licht kunt u de meegeleverde honingraat op de softboxen plaatsen. Werken met de honingraat geeft een beter gebundeld licht, hierdoor kunt u het licht nog beter sturen. Zowel de Softbox als de Honingraat kunnen eenvoudig met klittenband worden bevestigd.

Falcon Eyes Diffuser Dome RX-18OB


De twee Falcon Eyes Diffuser Domes kunnen worden gebruikt om het licht van de Flexibele LED panelen te verspreiden en de lichthoek te vergroten. Ook zorgen deze RX-18OB Diffusers voor een zachter licht.

Falcon Eyes Compact Lampstatief LMC-1900 63-221 cm


Het Falcon Eyes Compact Lampstatief LMC-1900 is zeer compact in te klappen tot een lengte van 59 cm! Zo kan hij gemakkelijk vervoerd worden. Bovenop deze statieven bevindt zich een universele spigotaansluiting met 1/4" schroefdraad (male) waarop de Falcon Eyes Softbox geplaatst kan worden. Uiteraard zijn deze lampstatieven ook geschikt voor ander gangbare studioapparatuur met deze aansluiting. Het statief kan in hoogte versteld worden van 63 cm tot maximaal 221 cm hoog.

Toepassing


De RX-18TD is geschikt voor product- en portretfotografie. Doordat deze set licht van gewicht is en kunt u de RX-18TD eenvoudig meenemen, waardoor hij ook ideaal is voor fotografie op locatie.

Draadloze communicatie:


Door middel van het bedieningspaneel van de Sophiez, LPL en RX lampen kunt u de lampen tegelijkertijd aansturen met één bedieningspaneel. Het enige dat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal zetten (A/B/C/D /OFF), waarna u een van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Wanneer u verschillende soorten lampen uit deze series hebt kunt u deze ook aansturen met slechts 1 bedieningspaneel. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld twee setjes te maken en deze beide verschillend aan te sturen door ze op verschillende kanalen te zetten.

DMX optioneel:

Met de controller die standaard wordt meegeleverd kunt u het RX-18TD paneel niet via DMX aansturen. Als u het paneel graag met DMX wilt gebruiken, dan kunt u kiezen voor een andere controller, de CX-18TDX (zie optionele accessoires).

Gebruik van het klittenband


Bij het ledpaneel ontvangt u diverse stroken klittenband. Het standaard zwarte klittenband gebruikt u om meerdere ledpanelen aan elkaar vast te maken. Het zwarte klittenband met gaten gebruikt u om een touw aan het ledpaneel vast te maken, zodat u het ledpaneel ergens op kunt hangen. Het witte klittenband gebruikt u om het ledpaneel aan de hemelbekleding van uw auto te bevestigen.

2x LED lamp;2x Beugel;2x Controller;2x Stroomkabel DC-15V 7A;2x Klittenband;2x Verpakking;2x Softbox;2x Diffuus doek;2x Honingraat;2x Falcon Eyes Diffuser Dome RX-18OB;2x Lampstatief LMC-1900