Falcon Eyes Flexibel LED Paneel RX-12TD Set 2

Falcon Eyes Flexibel LED Paneel RX-12TD Set 2
649.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode2271
Deze combi bestaat uit twee RX-12TD panelen, met daarbij alle benodigde accessoires. Zo ontvangt u twee LMC-1900 statieven, softboxen, honingraat en diffuser domes. Het RX-12TD paneel is flexibel buigzaam en de CRI waarde van 95 zorgt voor natuurlijke kleuren.

Toepassing RX-12TD2 Set 2


De set is ideaal wanneer u uw verlichting in één keer wilt verbeteren naar professioneel niveau. De RX-12TD panelen zorgen bij zowel foto- als video-opnames voor vele mogelijkheden. De lichtgewicht materialen zorgen ervoor dat u de set moeiteloos meeneemt op locatie. Optioneel zijn V-mount accu’s beschikbaar, zodat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. Details van alle individuele producten vindt u op de losse productpagina’s.

Gebruik van het klittenband


Bij het ledpaneel ontvangt u diverse stroken klittenband. Het standaard zwarte klittenband gebruikt u om meerdere ledpanelen aan elkaar vast te maken. Het zwarte klittenband met gaten gebruikt u om een touw aan het ledpaneel vast te maken, zodat u het ledpaneel ergens op kunt hangen. Het witte klittenband gebruikt u om het ledpaneel aan de hemelbekleding van uw auto te bevestigen.
2x Falcon Eyes LED Paneel RX-12TD; 2x Falcon Eyes Softbox + Honingraat RX-12SB+HC; 2x Falcon Eyes Diffuser Dome RX-12OB; 2x Falcon Eyes Compact Lampstatief LMC-1900