Falcon Eyes Flexibel LED Paneel RX-12TD Set 1

Falcon Eyes Flexibel LED Paneel RX-12TD Set 1
319.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode2270
De Falcon Eyes Flexibele LED Paneel Set RX-12TD Set 1 is een unieke combinatieactie, waarmee u in één keer over een complete LED-studioset beschikt. Deze Falcon Eyes set bestaat uit een flexibel LED-paneel RX-12TD, een softbox met honingraat, een diffuser-dome en een lampstatief. De verlichting en de studio-opstelling wordt met deze set nu nóg eenvoudiger!

Falcon Eyes Flexibel LED Paneel RX-12TD


Het bi-color LED-paneel RX-12TD bestaat uit 280 kleine LED-lampjes, die gezamenlijk een vermogen van 50W genereren. Wilt u meer of minder vermogen gebruiken, of juist een andere kleurtemperatuur? Geen probleem! De lamp is zowel in vermogen als kleurtemperatuur traploos instelbaar. Hierbij heeft u de keuze uit bijvoorbeeld warmwit licht (3000K) of daglicht (5600K), en alles dat daar tussenin ligt. De CRI-waarde van 95 zorgt daarbij voor natuurlijke kleuren. De lamp is te bedienen via het bedieningspaneel of middels de optioneel verkrijgbare afstandsbediening RC-6.

Wat is nog meer inbegrepen?


De softbox kunt u gebruiken om het licht nog verder te verzachten. Middels de honingraat krijgt u een beter gebundeld licht, waardoor u het licht beter kunt sturen. De diffuser dome RX-12OB kunt u gebruiken om het licht van het LED-paneel te verspreiden en de lichthoek te vergroten. De diffuser dome zorgt bovendien voor zachter (softer) licht. Om de RX-12TD op statief te plaatsen is de LMC-1900 inbegrepen. Dit lampstatief is universeel, vanwege de spigotadapter aan de bovenzijde. Hierop kunt u accessoires plaatsen met een maximaal gewicht van 5 kg. Het statief is in hoogte verstelbaar (63 cm tot 221 cm). De LMC-1900 is stevig en lichtgewicht, dus eenvoudig mee te nemen naar locatie.

Toepassing Falcon Eyes LED Paneel RX-12TD


U kunt de RX-12TD apart, maar ook in combinatie met andere lampen gebruiken. Middels de meegeleverde control-unit kunt u verschillende lampen namelijk centraal aansturen met één bedieningspaneel. Het enige dat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal te zetten (A/B/C/D/OFF), waarna u een van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Ook wanneer u verschillende soorten lampen uit deze series (RX, Sophiez, LPL) hebt, kunt u deze aansturen met slechts één bedieningspaneel. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld twee sets te maken, waarbij u beiden separaat aanstuurt door ze op verschillende kanalen in te stellen.

Gebruik van het klittenband


Bij het ledpaneel ontvangt u diverse stroken klittenband. Het standaard zwarte klittenband gebruikt u om meerdere ledpanelen aan elkaar vast te maken. Het zwarte klittenband met gaten gebruikt u om een touw aan het ledpaneel vast te maken, zodat u het ledpaneel ergens op kunt hangen. Het witte klittenband gebruikt u om het ledpaneel aan de hemelbekleding van uw auto te bevestigen.
1x Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-12TD;1x Falcon Eyes Softbox+Honingraat RX-12SB+HC;1x Falcon Eyes Diffuser Dome RX-12OB;1x Falcon Eyes Compact Lampstatief LMC-1900 63-221 cm;1x X-Beugel t.b.v. LED-paneel;1x Control-unit;1x Stroomkabel (DC-15V 5A);1x Set klittenband;1x Diffuusdoek