Falcon Eyes Bi-Color LED Paneel RX-29TDX Set 2

Falcon Eyes Bi-Color LED Paneel RX-29TDX Set 2
899.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode2265
Deze combi bestaat uit twee RX-29TDX panelen, met daarbij alle benodigde accessoires. Zo ontvangt u W806 statieven, softboxen, honingraten en een RC-3T afstandsbediening. Het RX-29TDX paneel is flexibel buigzaam en de CRI waarde van 95 zorgt voor natuurlijke kleuren.

Toepassing RX-29TDX set 2


De set is ideaal wanneer u uw verlichting in één keer wilt verbeteren naar professioneel niveau. Het RX-29TDX paneel zorgt bij zowel foto- als video-opnames voor vele mogelijkheden. De lichtgewicht materialen zorgen ervoor dat u de set moeiteloos meeneemt op locatie. Optioneel zijn V-mount accu’s beschikbaar, zodat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. Details van alle individuele producten vindt u op de losse productpagina’s. Met de meegeleverde softbox met diffuusdoek maakt u het licht extra zacht. De honingraat zorgt ervoor dat het licht zich meer in één richting beweegt.

DMX-paneel aansluiten


De lamp heeft een RJ45-plug om verbinding te maken met een DMX-paneel. Zo kunt u het licht sturen op basis van het DMX512-protocol. De laatste foto toont deze aansluiting.

Gebruik van het klittenband


Bij het ledpaneel ontvangt u diverse stroken klittenband. Het standaard zwarte klittenband gebruikt u om meerdere ledpanelen aan elkaar vast te maken. Het zwarte klittenband met gaten gebruikt u om een touw aan het ledpaneel vast te maken, zodat u het ledpaneel ergens op kunt hangen. Het witte klittenband gebruikt u om het ledpaneel aan de hemelbekleding van uw auto te bevestigen.
2x Falcon Eyes RX-29TDX; 2x Softbox; 2x Honingraat; 1x RC-3T afstandsbediening; 2x W806 statief