Falcon Eyes Bi-Color LED Paneel RX-24TDX Set 3

Falcon Eyes Bi-Color LED Paneel RX-24TDX Set 3
2,099.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode2261
Deze combi bestaat uit drie RX-24TDX panelen, met daarbij alle benodigde accessoires. Zo ontvangt u drie I-2601 statieven, drie softboxen, drie honingraten, drie diffuser domes en een RC-3T afstandsbediening. De RX-24TDX panelen zijn flexibel buigzaam en de CRI waarde van 95 zorgt voor natuurlijke kleuren. Het geheel wordt geleverd met een robuuste tas op wielen.

Toepassing RX-24TDX set 3


De set is ideaal wanneer u uw verlichting in één keer wilt verbeteren naar professioneel niveau. De drie RX-24TDX panelen zorgen bij zowel foto- als video-opnames voor vele mogelijkheden. Zo creëert u in een handomdraai een mooie driepuntsbelichting. De lichtgewicht materialen en handige koffer zorgen ervoor dat u de set moeiteloos meeneemt op locatie. Optioneel zijn V-mount accu’s beschikbaar, zodat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. Details van alle individuele producten vindt u op de losse productpagina’s.

DMX-paneel aansluiten


De lamp heeft een RJ45-plug om verbinding te maken met een DMX-paneel. Zo kunt u het licht sturen op basis van het DMX512-protocol. De laatste foto toont deze aansluiting.
3x RX-24TDX; 3x RX-SB24HC Softbox + Honingraat; 3x RX-24OB Diffuser Dome; 3x I-2601 lampstatief; 1x RC-3T afstandsbediening; 1x CC-06 tas