Falcon Eyes Bi-Color LED Paneel RX-24TDX Set 2

Falcon Eyes Bi-Color LED Paneel RX-24TDX Set 2
1,399.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode2262
Deze combi bestaat uit twee RX-24TDX panelen, met daarbij alle benodigde accessoires. Zo ontvangt u twee I-2601 statieven, twee softboxen, twee honingraten, twee diffuser domes en een RC-3T afstandsbediening. De RX-24TDX panelen zijn flexibel buigzaam en de CRI waarde van 95 zorgt voor natuurlijke kleuren. Het geheel wordt geleverd met een robuuste tas op wielen.

Toepassing RX-24TDX set 2


De set is ideaal wanneer u uw verlichting in één keer wilt verbeteren naar professioneel niveau. De twee RX-24TDX panelen zorgen bij zowel foto- als video-opnames voor vele mogelijkheden. Zo creëert u in een handomdraai een mooie belichting. De lichtgewicht materialen en handige koffer zorgen ervoor dat u de set moeiteloos meeneemt op locatie. Optioneel zijn V-mount accu’s beschikbaar, zodat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. Details van alle individuele producten vindt u op de losse productpagina’s.

DMX-paneel aansluiten


De lamp heeft een RJ45-plug om verbinding te maken met een DMX-paneel. Zo kunt u het licht sturen op basis van het DMX512-protocol. De laatste foto toont deze aansluiting.

Gebruik van het klittenband


Bij het ledpaneel ontvangt u diverse stroken klittenband. Het standaard zwarte klittenband gebruikt u om meerdere ledpanelen aan elkaar vast te maken. Het zwarte klittenband met gaten gebruikt u om een touw aan het ledpaneel vast te maken, zodat u het ledpaneel ergens op kunt hangen. Het witte klittenband gebruikt u om het ledpaneel aan de hemelbekleding van uw auto te bevestigen.
2x RX-24TDX; 2x RX-SB24HC Softbox + Honingraat; 2x RX-24OB Diffuser Dome; 2x I-2601 lampstatief; 1x RC-3T afstandsbediening; 1x CC-06 tas