Falcon Eyes Bi-Color LED Paneel RX-24TDX Set 1

Falcon Eyes Bi-Color LED Paneel RX-24TDX Set 1
699.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode2263
Deze combi bestaat uit een RX-24TDX paneel, met daarbij alle benodigde accessoires. Zo ontvangt u een LMC-1900 statief, softbox, honingraat, diffuser dome en een RC-3T afstandsbediening. Het RX-24TDX paneel is flexibel buigzaam en de CRI waarde van 95 zorgt voor natuurlijke kleuren.

Toepassing RX-24TDX set 1


De set is ideaal wanneer u uw verlichting in één keer wilt verbeteren naar professioneel niveau. Het RX-24TDX paneel zorgt bij zowel foto- als video-opnames voor vele mogelijkheden. De lichtgewicht materialen zorgen ervoor dat u de set moeiteloos meeneemt op locatie. Optioneel zijn V-mount accu’s beschikbaar, zodat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. Details van alle individuele producten vindt u op de losse productpagina’s.

DMX-paneel aansluiten


De lamp heeft een RJ45-plug om verbinding te maken met een DMX-paneel. Zo kunt u het licht sturen op basis van het DMX512-protocol. De laatste foto toont deze aansluiting.

Gebruik van het klittenband


Bij het ledpaneel ontvangt u diverse stroken klittenband. Het standaard zwarte klittenband gebruikt u om meerdere ledpanelen aan elkaar vast te maken. Het zwarte klittenband met gaten gebruikt u om een touw aan het ledpaneel vast te maken, zodat u het ledpaneel ergens op kunt hangen. Het witte klittenband gebruikt u om het ledpaneel aan de hemelbekleding van uw auto te bevestigen.
1x RX-24TDX; 1x RX-SB24HC Softbox + Honingraat; 1x RX-24OB Diffuser Dome; 1x LMC-1900 lampstatief; 1x RC-3T afstandsbediening